banner565

banner472

banner458

banner457

Zorlu Enerji’den çağrı: “Eşit bi’hayat”

Türkiye’nin yerli ve yenilenebilir enerji alanındaki öncülerinden Zorlu Enerji, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın lansmanını Eskişehir’de gerçekleştirdi.

SOSYAL SORUMLULUK 01.10.2019, 08:00 21.10.2019, 10:42
9106
Zorlu Enerji’den çağrı: “Eşit bi’hayat”

Toplantıda seminer, yönetici workshop’u ve interaktif oyunlar dahil toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık yaratacak birçok çalışma Zorlu Enerji çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Zorlu Holding’te Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunun sözcülüğünü üstlenen Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selen Zorlu Melik, şunları söyledi: “Geleceğin şirketleri arasında güçlenerek yerimizi almak ve yeni dünyayı takip ederek var olmak istiyorsak bunu ancak kadınlar ve erkekler olarak yan yana durduğumuzda başarabileceğimizi biliyoruz. Eşitliği sadece kadınlar için değil, erkekler için, toplum için, dünyamız için istiyoruz.
Bu anlayışla Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik vizyonumuzun önemli parçası olarak hayata geçirdiğimiz toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili çalışmalarımızı, hazırladığımız yol haritası ve şirketlerimizin yöneticilerinden oluşan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitemizin liderliğinde tüm şirketlerimize yayıyoruz. Zorlu Enerji ile bunun en güzel örneklerinden birini de Eskişehir, Afyonkarahisar, Bilecik, Kütahya ve Uşak’ta hayata geçiriyoruz.”

Yorumlar (0)