banner565

banner472

banner458

banner457

Antalya OSB Teknopark’ın inşaat süreci başladı

Antalya’nın katma değer üretimini artıracak, kentin en önemli projelerinden biri olan Antalya Organize Sanayi Bölgesi Teknopark’ın idari hizmet binası inşaat ihalesi gerçekleştirildi.

TEKNOPARKLAR 01.09.2020, 00:01 29.09.2020, 10:06
19796
Antalya OSB Teknopark’ın inşaat süreci başladı

İhaleye; Antalya OSB Teknoloji Geliştirme Bölgesi İşletim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Kurucu Ortak Başkan Vekili Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek, Başkan Vekili Ergin Civan, Genç OSD Başkanı Elçin Ekici Öztürk ve Teknopark yönetimi hazır bulundu. Antalya firması olan Yöntem Yapı A.Ş. firması en düşük teklifi vererek Antalya OSB Teknopark hizmet binası ve yerleşkesini inşa edecek yüklenici firma oldu.
Ağustos ayı içerisinde yer teslimi yapılacak projenin 1 yılda tamamlanması, Antalya OSB Teknopark’ın 2022 yılı içerisinde tam kapasite hizmete geçmesi planlanıyor. 52 dönüm alanın 15 dönümüne planlanan hizmet binasının inşaat sürecinin başladığını belirten Ali Bahar, bölge içerisinde yer almak isteyen ancak ofis ve atölye ile yetinmeyip kendi binalarını kurmak isteyen firmalara da minimum bin metrekarelik alanları, 35 yıllığına kiralama suretiyle tahsis edeceklerini söyledi.

Yorumlar (0)