banner565

banner472

banner458

banner457

BrainPark Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Açıldı

BrainPark Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi, başta sağlık ve davranış bilimleri olmak üzere birçok alanda teknoloji tabanlı girişimlere ev sahipliği yapmak üzere gençlere kapılarını açtı.

TEKNOPARKLAR 01.04.2022, 00:00 25.04.2022, 09:35
20749
BrainPark Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Açıldı

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan, ön kuluçka merkezi olarak uzun yıllardır küçük çaplı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ar-Ge ve Yenilik Politikaları Direktörlüğü’nü kurduk ve ardından bir yıl içinde direktörlük çatısı altında Teknoloji Transfer Ofisi’ni hayata geçirdik. Projeyi hayata geçirirken ilgili bir kamu kuruluşundan destek alamadık, kendi imkanlarımızı kullanarak hem insan hem de teknoloji unsurları ile tüm altyapıyı oluşturduk. Proje destek birimleri, patent birimi, telif hakları birimi ve toplumu bilgilendirme birimleri faaliyet gösterecek” dedi.
BrainPark Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi ile girişimcilik yolculuğunda eğitimler, girişimcilik ekosistemi buluşmaları, yatırımcı ilişkileri, başarılı iş insanlarından mentörlük desteği, rahat çalışma alanları ve daha bir çok olanak sunulan merkezde girişimcilik hizmetleri kapsamında ise girişimcilik eğitimleri, hızlandırma kampları, mentörlük oturumları, yatırım ağlarına ulaşım, yatırım süreçlerine hazırlanma, yurtdışı pazarlara açılma desteği, fikri sınai haklar yönetim danışmanlık gibi alanlarda yenilikçi iş fikirlerine destek sunuyor.

Yorumlar (0)