banner565

banner472

banner458

banner457

Dolka, maske üretim makinelerini Almanya’ya ihraç ediyor

Teknopark İstanbul’un Kuluçka Merkezi CubeIncubation’dan mezun olduktan sonra Ar-Ge firması olarak faaliyet gösteren Dolka ürettiği maske makinelerini Almanya’ya ihraç ediyor.

TEKNOPARKLAR 01.09.2020, 00:01 29.09.2020, 10:06
19801
Dolka, maske üretim makinelerini Almanya’ya ihraç ediyor

Teknopark İstanbul’da sıvı dolum ve kapak kapama makinelerinde inovatif yaklaşımlarla yeni ürünler geliştiren Dolka; medikal, kimya, gıda, kozmetik gibi birçok alanda hizmet veriyor. Pandemi sürecinde müşterilerden gelen yoğun talep üzerine maske üretim makineleri imalatına başlayan şirket, piyasadaki muadillerine göre daha yüksek üretim kapasitesine sahip makinelerinin ilk ihracatını Almanya’ya yaparak ülke ekonomimize katmadeğer sunuyor. Üretim kapasitesi standart maske makinelerine göre yüksek olan bu maske makinesiyle saatte 120 adet maske üretimi yapılabiliyor.
Dolka Kurucusu Hakan Baştan, “Makinelerimizin ilk önce fabrikamızda testlerini yapıyoruz. Müşterimizin teknik personeline bu test aşamasında eğitimlerimizi veriyoruz. Bu sayede birçok müşterimize kuruluma dahi gitmemize gerek kalmadan uzaktan birkaç yönlendirme ile makine kurulumu yapabiliyoruz” diyor.

Yorumlar (0)