banner565

banner472

banner458

banner457

Invidyo’ya 2.6 milyon TL yatırım

ODTÜ TEKNOKENT şirketlerinden Invidyo, ScaleX’in liderliğinde ve Growth Circuit’in katıldığı turda 2.6 milyon TL yatırım aldı.

TEKNOPARKLAR 01.07.2020, 00:49 29.07.2020, 20:39
19162
Invidyo’ya 2.6 milyon TL yatırım

Yapay zeka temelli görüntü işleme teknolojileri kullanarak özellikle evde bakım hizmeti alan hasta, yaşlı veya çocuklara verilen bakım hizmetinin kalitesini otomatik olarak ölçen Invidyo, evde herhangi bir sorun olup olmadığını anne babaların görüntüleri izlemesine gerek kalmadan otomatik olarak tespit ediyor.
Kamera, bebeğin ağladığı anları otomatik olarak bulup kaydediyor. Yüz tanıma teknolojisi sayesinde anne baba evde yokken eve bakıcı hariç yabancı biri gelirse alarm veriyor. Bebeğin yüzünü tanıyor ve bebeğin güldüğü anları otomatik olarak tespit ederek yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını çekiyor. Günün önemli anlarını içeren 2 dakikalık günün özetini oluşturuyor.
Invidyo, Özgür Deniz Önür, Yağız Yaşaroğlu ve Ekin Dino ortaklığında ODTÜ TEKNOKENT’te kuruldu. Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nda da yer alan şirket, bu yatırım sayesinde özellikle dış pazarda payını hızla arttırmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)