banner565

banner472

banner458

banner457

Koçlardan, ‘Genç Girişimcilere’ destek

Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF Global’in ülkemizdeki imtiyazlı kuruluşu ICF Türkiye, Mart ayının ilk haftası kutlanan ‘Girişimcilik Haftası’nı, ‘Türkiye Girişimcilik Vakfı’ ve ‘İTÜ Arı Teknokent-İTÜ Çekirdek’  işbirliğinde, iki önemli online etkinlikle kutladı.

TEKNOPARKLAR 01.04.2021, 00:00 28.04.2021, 10:06
21785
Koçlardan, ‘Genç Girişimcilere’ destek

İkinci etkinlikte konuşan İTÜ ARI Teknokent Kuluçka ve Hızlandırma Programları Müdürü Selma Bahçıvanoğlu, “İTÜ Çekirdek’te erken aşama girişimcileri desteklerken; İleri Aşama Girişimcilik Merkezi İTÜ Magnet’te yatırım almış girişimleri destekliyoruz. Uluslararası Girişim Hızlandırma Programı Innogate’de ise, artık belirli bir ciroya ulaşmış girişimleri destekliyoruz. İTÜ Çekirdek olarak, dünya kuluçka merkezi sıralamasında ilk 5 içindeyiz ve doğal olarak dünyadan da talepler alıyoruz ve network ağımız doğal olarak uluslararası” dedi.
İTÜ Öğretim Üyesi ve İTÜ Çekirdek Girişimcilik Eğitimleri Koordinatörü Doç.Dr. Mehmet Erçek, teknoloji odaklı girişimcilik ve girişimlerle ilgilendiklerini ve bunları, startuplardan ayıran en önemli şeyin büyüme iştahları olduğunu belirterek, İTÜ Çekirdek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yorumlar (0)