banner565

banner472

banner458

banner457

Teknopark İstanbul Boostcube’u açıyor

Teknopark İstanbul’un Kuluçka Merkezi Cube Incubation girişimcilere sağladığı desteklere bir yenisini ekleyerek derin teknoloji geliştiren ve hızlı ölçeklenme potansiyeline sahip girişimlerin iş geliştirme ihtiyaçlarını karşılamak için Boostcube destek ofislerini açıyor.

TEKNOPARKLAR 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:29
22258
Teknopark İstanbul Boostcube’u açıyor

Teknopark İstanbul olarak kuluçka merkezimizle girişim ekosistemini dönüştürüyoruz” diyen Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu Boostcube ile girişimlerin aslında en çok zorlandıkları iş geliştirme faaliyetlerinde yanlarında olacaklarını ifade ediyor.
Cube Incubation açacağı 8 Boostcube destek ofisiyle girişimlere; satış, pazarlama, tasarım,  mentorluk ve danışmanlık, finans, muhasebe, insan kaynakları ve hukuk gibi kritik konularda profesyonel destek sunarak; iş kurma ve yürütme, marka kimliği oluşturma, başarılı iş planları/iş modelleri oluşturma, sunum becerilerini geliştirme, yatırıma ulaşma, satışlarını arttırma konularında gelişmelerine destek olacak.
Cube Incubation’ın “Yeni bir yıl, yeni fikirler, yeni destekler” anlayışı ve #discoverthecube mottosu ile 2021 yılında uygulamaya geçireceği desteklerin girişimcilik ekosistemine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor.

Yorumlar (0)