banner565

banner472

banner458

banner457

Yapay Zeka için güçbirliği

Antalya’nın önde gelen kurum ve kuruluşları, yapay zekanın iş dünyasının her kademesine nüfus etmesi, KOBİ’lere gelişen teknoloji ve yapay zeka konularında farkındalık oluşturmak için güçbirliği yaptı, KOBİ’lerde Yapay Zeka İnisiyatifi başlattı.

TEKNOPARKLAR 01.11.2020, 00:01 28.11.2020, 19:20
20729
Yapay Zeka için güçbirliği

Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya OSB Teknopark, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED), Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve Genç Organize Sanayi Derneği’nin (GOSD) katılımıyla oluşturulan KOBİ’lerde Yapay Zeka İnisiyatifi’nin, ilk toplantısı, Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binasında, Dr. Ali Cem Başarır moderatörlüğünde gerçekleştirildi. ‘Herkes İçin Ulaşılabilir ve Kullanılabilir Yapay Zeka’ mottosu ile kurulan platformun ilk toplantısında, inisiyatifin hareket tarzı ve stratejileri belirlenirken, somut projelerin de ivedilikle sahaya entegre edilmesi kararlaştırıldı.
Antalya OSB Başkanı ve Antalya OSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Aslında hepimiz yapay zeka ile tanıştık ve yoğun bir etkileşim halindeyiz. Sadece bunun çok fazla farkında değiliz” dedi.

Yorumlar (0)