banner565

banner472

banner458

banner457

E-Ticarete yön veren firmalardan biri de Çorlu TSO üyesi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Üyesi ve 11. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Fatih Balkan’ın sahibi olduğu PlatinBox-Platin İnternet Hizmetleri Yazılım Bilişim Özel Eğitim İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.

TSO PLATFORM 01.06.2020, 01:02 24.06.2020, 11:10
10187
E-Ticarete yön veren firmalardan biri de Çorlu TSO üyesi

“E-Ticaret Olarak KOBİ'lerin Yanındayız" kampanyasına destek veren firmalar arasına girerek Çorlu TSO’yu temsil etti. "E-Ticaret Olarak KOBİ'lerin Yanındayız Dayanışma Kampanyası Dijital Lansman Toplantısı", Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve e-ticaret sitelerinin üst düzey temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Covid-19 sürecinde Türkiye’nin yürüttüğü çalışmaların son derece başarılı olduğunu belirterek, “Ticaret Bakanlığımızın krize karşı aldığı önlemler ülkeye ve iş dünyasına güç vermiştir” dedi. Volkan; Türkiye'nin küresel e-ticaret pazarında önemli ve belirleyici bir aktör olabileceğini düşündüğünü paylaşan Volkan, kampanyada Çorlu TSO’yu temsil eden PlatinBox-Platin İnternet Hizmetleri Yazılım Bilişim Özel Eğitim İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.

Yorumlar (0)
banner557