banner565

banner472

banner458

banner457

İSO’da Nijerya’da yatırım fırsatları anlatıldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Nijerya ve Türkiye arasındaki ekonomik işbirliği ve yatırım imkanlarını ele almak amacıyla video konferans üzerinden Nijerya Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri düzenledi.

TSO PLATFORM 01.12.2020, 00:01 30.12.2020, 10:32
15023
İSO’da Nijerya’da yatırım fırsatları anlatıldı

Online seminerin açılış konuşmalarını; İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, Nijerya Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı ve Elçisi Ibiyemi Aisha Ajiboye yaptı. Ticaret Bakanlığı Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, “Nijerya Ticaret, İş Birliği ve Yatırım Fırsatları” bilgilendirme sunumunun ardından “Nijerya’da İş Yapan Firma Deneyimleri” panelinde Silkcoat Duvar Kaplamaları San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Tevfik Demirel, Toyo Matbaa Mürekkepleri San. ve Tic. A.Ş. CEO Yakup Benli ve DEİK Türkiye-Nijerya İş Konseyi Başkanı Hakan Özel konuştu.
İrfan Özhamaratlı,“Nijerya, ilişkilerimizi daha da ileriye götürme konusunda gayret göstereceğimiz, dost ve kardeş bir ülkedir” dedi. Ajiboye, tarım, inşaat, maden, telekomünikasyon gibi sektörlerde Türk yatırımcılara ve sanayicilere ortaklıklar kurma noktasında çağrıda bulundu.

Yorumlar (0)
banner557