banner565

banner472

banner458

banner457

İSO’dan çalışanları ve üretimi koruyan Covid-19 standardı

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 2DR İş Sağlığı ve Güvenliği firması ile işbirliğiyle; pandemi ile mücadelede insan sağlığı başta olmak üzere tüm sanayi üretim tesislerinin güvenliği ve sürdürülebilirliği için “Covid-19 Özelinde Salgın Hastalıklarla Mücadele Standardı” hazırladı.

TSO PLATFORM 01.07.2020, 01:07 29.07.2020, 20:52
14582
İSO’dan çalışanları ve üretimi koruyan Covid-19 standardı

Yeni normalde Türk sanayisinde alınacak önlemlere yönelik çalışma, çalışanların sağlığını ön planda tutuyor, işyerlerinde risk oluşturmayacak koşulların yaratılması amacıyla alınacak önlemleri içeriyor. Salgınla mücadelede üretim sürecindeki herkesin yapması gerekenleri belirleyen standartlar, sanayi firmalarında sistemli bir yapı kurulmasını sağlıyor. 
İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, “Bu çalışmada asıl önceliğimiz, tek bir çalışanımızın dahi zarar görmemesidir. Sanayimiz, pandemide kritik alanlarda üretimini kesintisiz devam ettirerek üretmenin ne kadar hayati olduğunu gösterdi. Türkiye olarak üretim gücümüzü ayakta tutmalıyız. Sadece çalışanların ya da işvereninin sorumluluğuna bırakılmayacak kadar hassas olan bu standartların uygulanmasında, hepimizin omuz vermesi gerekiyor” dedi.

Yorumlar (0)
banner557