banner565

banner472

banner458

banner457

Kadın Kooperatifleşme Hareketi Sakarya’da devam edecek

Kadınların ekonomik hayatta çok daha fazla etkin olması amacıyla SATSO (Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası) bünyesindeki TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

TSO PLATFORM 01.10.2020, 00:02 23.10.2020, 09:54
14648
Kadın Kooperatifleşme Hareketi Sakarya’da devam edecek

Kurulun İcra Komitesi; kadın kooperatifi kurma çalışmaları kapsamında Karasu, Serdivan, Geyve ve Hendek ilçelerini ziyaret ederek girişimci kadınlarla bir araya geldiler, tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenlediler. Ticaret Bakanlığı’nın, Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi çerçevesinde 1 hafta boyunca Sakarya’nın çeşitli ilçelerinde kadın girişimcilere kooperatifçilik anlatılarak, kooperatif kurmak isteyen girişimcilere rehberlik edildi.
İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim, Hendek ilçesinde kadınların kurduğu 3 kooperatife SATSO bünyesinde berat verildiğini, Ticaret Bakanlığı öncülüğünde yürütülen Kooperatifçilik Otobüsü projesinin kooperatifleşmeyi düşünenlere ciddi destek olduğunu söyledi. Dirim, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ’a kadın kooperatifçiliğine verdiği destekler için teşekkür etti.

Yorumlar (0)
banner557