banner565

banner472

banner458

banner457

KOTO-Tacikistan iş görüşmeleri

Covid-19 Salgını’nın üyelerin ihracatlarına daha fazla olumsuz etki etmemesi için güvenli limanlar arayan Kocaeli Ticaret Odası’nın Başkanı Necmi Bulut, Tacikistan Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, Tacikistan İstanbul Başkonsolosu Murod Saidzoda, Tacikistan Büyükelçiliği Müsteşarı Parviz Sodiqi ve DEİK Tacikistan Türk Konseyi Başkanı Cihangir Saatçioğlu’nu ağırladı.

TSO PLATFORM 01.03.2021, 00:01 29.03.2021, 15:41
14563
KOTO-Tacikistan iş görüşmeleri

Görüşmede, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Ömer Efe, Abdurrahman Çuhadar ve Yusuf Erenkaya’ da yer aldı. Tacikistan Heyeti, KOTO’daki ziyaretin ardından Özmak Makine ve Balaban Isıcam tesislerine saha ziyaretleri gerçekleştirdi.
KOTO Başkanı Bulut, Pandeminin Tacikistan ile daha fazla ticaret yapmaya engel olamayacağını belirterek, “Pandemi biterse yüz yüze, bitmezse de online olarak iki ülke iş insanlarını mutlaka ticaret masasında buluşturmayı istiyoruz” dedi. Tacikistan Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, ülkelerinde 200 milyon dolara yakın Türk yatırımı bulunduğunu belirterek, KOTO Başkanı Necmi Bulut’un kararlılığını da desteklediklerini söyledi. 

Yorumlar (0)
banner557