banner565

banner472

banner458

banner457

Yeşil Çevre, yatırımlarını sürdürecek

Çeyrek asırdır Bursa ovasının korunması için faaliyet gösteren Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

TSO PLATFORM 01.09.2021, 00:01 24.09.2021, 11:02
17457
Yeşil Çevre, yatırımlarını sürdürecek

Türkiye’de alanında model projelerden biri olan Yeşil Çevre, sürdürülebilir ve doğayla dost üretim hedefiyle önümüzdeki dönemlerde de yatırımlarını sürdürecek.
Genel Kurul’a, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeşil Çevre Arıtma Tesisi Kooperatifi (Kooperatif) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri ve ortakları katıldı. Burkay, “Kooperatifteki en önemli projemiz ise Yeşil Mutabakat ile zorunlu kılınacak belgeleri kazanabilecek şartları bölgedeki sanayicilerimize sunabilmek” dedi. Kooperatif Genel Müdürü Mehmet Aydın, Yeşil Çevre’nin örnek çalışmalarıyla Bursa’ya hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
Kooperatif’in Yönetim Kurulu; Bursa Valisi Yakup Canbolat, İbrahim Burkay, Güngör Gülenç, Arif Demirören, Necip Ersudaş, Cemil Vardar, Orhan Serbest, Alaettin Dağlı, Remzi Batmaz, Denetim Kurulu; Osman Elibol, Ali Ay ve Ali Sınıksaran’dan oluştu.

Yorumlar (0)
banner557