banner565

banner472

banner458

banner457

‘Denizli’nin Geleceği Temiz Üretimde’ projesi destek almaya hak kazandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ilk defa 2021 yılında uygulamaya geçirilen ve Güney Ege Bölgesi’nden Denizli ilinin dahil edildiği “Üreten Şehirler Programı” kapsamında “Denizli’nin Geleceği Temiz Üretimde” projesi destek almaya hak kazandı.

YEŞİL EKONOMİ 01.03.2022, 00:01 18.03.2022, 10:22
11493
‘Denizli’nin Geleceği Temiz Üretimde’ projesi destek almaya hak kazandı

GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, “Tekstil ve hazır giyim sektöründe 40 işletmeye enerji, temiz üretim, hammadde verimliliği kapsamında kaynak verimliliği danışmanlığı sağlanacak” dedi. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Sanayiciler olarak Belediyemizin de bize gösterdiği yakınlıkla, hep birlikte güçlü bir şekilde Denizli’nin su kullanımıyla ilgili tedbirleri almamız gerekiyor” diye konuştu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, “Proje, çevreye duyarlılık konusunda alınması gereken tedbirleri belirleyerek bu konuda sanayiciye yol gösterecektir” açıklamasını yaptı.
Denizli Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Atik, “Denizli’deki tekstil sektöründeki firmalara temiz üretim için danışmanlık verilerek sanayicilerin temiz üretim yapmaları teşvik edilecektir” mesajını verdi.

Yorumlar (0)
banner557