banner565

banner472

banner458

banner457

Sipay’den kadın girişimcilere e-ticaret desteği

Şirketlere ödeme sistemleri alanında 360 derece çözümler sunan inovasyon odaklı finansal teknoloji şirketi Sipay, kadın girişimcilere özel e-ticaret desteği sunuyor.

DESTEK-TEŞVİK 01.05.2023, 00:01 24.05.2023, 09:23
19686
Sipay’den kadın girişimcilere e-ticaret desteği

Sipay’in İdeasoft, Kargotürk, Platin Market, Ticimax ve Tsoft işbirliğiyle hayata geçirdiği kampanyayla kadın girişimcilerden 100 bin TL’lik satışa kadar komisyon alınmazken, ilk 20 kargo gönderimi de ücretsiz. 1 yıl boyunca ücretsiz e-ticaret sitesi ve Fiziki POS avantajı sunulan kampanya 31 Aralık 2023’e kadar devam edecek.
“Kapsayıcılık dijitalleşmeden daha hızlı bir ivmeyle artmalı”: Sipay Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Sevinç, toplumsal cinsiyet eşitliğinin ekonomik ve sosyal kalkınmanın temeli olduğunu vurgulayarak, “Birleşmiş Milletler’in (BM) araştırmalarına göre, kadınların dijital dünyaya erişiminin olmamasına yönelik önlem alınmaması 2025 yılına kadar düşük ve orta gelirli ülkelerin GSYİH’sinde 1.5 trilyon dolarlık kayba neden olacak. Sipay olarak dijitalleşmenin giderek hızlandığı dünyada kapsayıcılığın da daha hızlı bir ivmeyle artması gerektiğini düşünüyor ve kadın girişimcilerimizi desteklemeyi sürdürüyoruz” dedi.
Yalnızca kadın girişimciler ve ortak çoğunluğu kadınlardan oluşan şirketler, ‘Kadın Girişimcilere İlham Veren E-Ticaret Desteği’ kampanyasına, sipay.com.tr adresi üzerinden başvurulabiliyor.
Şirket kuruluşunun kampanyaya başvuru tarihinden maksimum 1 yıl önce olması gerekirken; henüz şirketini kurmamış kadın girişimciler de programa dahil olarak, şirketini kurduktan sonra kampanyadan faydalanabiliyor. Şirket banka hesabı olmayan girişimciler, Sipay Sanal Kart ile ödeme alabiliyor.

Yorumlar (0)
banner557