banner565

banner472

banner458

banner457

KOBİ’ler işlerini Wix ile internete taşıyor

Tüm dünyada 190’dan fazla ülkede milyonlarca kullanıcıya ulaşan Wix, Türk işletmelerinin de yanında.

FİRMA TANITIM 01.12.2020, 00:01 23.03.2021, 17:11
35662
KOBİ’ler işlerini Wix ile internete taşıyor

Bir girişimci, tasarımcı, yazılımcı, müzisyen, fotoğrafçı veya restoran sahibi olmanız fark etmez. Wix ile siz de profesyonel bir web sitesi oluşturun ve işinizi istediğiniz gibi yönetin.
Dünyada 190’dan fazla ülkede milyonlarca kullanıcıya ulaşan web sitesi kurma platformu Wix, Türkiye pazarına da büyük önem veriyor. Çok sayıda Türk kullanıcısı bulunan Wix, bu yıl kullanıcıların web sitelerini oluştururken ihtiyaç duydukları bilgileri almalarına yardımcı olmak için 70’in üzerinde makale içeren Türkçe Yardım Merkezi’ni hayata geçirdi. Ayrıca yardım biletleriyle de Türkçe destek sağlıyor.
Wix Türkiye Pazarı Sorumlusu Silvya Benzeray, geçtiğimiz Mayıs ayında Wix’in, global genişleme stratejisi doğrultusunda Türk Telekom ile bir ortaklık yaptıklarını hatırlatarak, “Bu ortaklığın sonucunda Wix, Türk Telekom’un 1.5 milyondan fazlası aktif olan ve 48 milyondan fazla aboneyi içeren küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ’lere) yönelik Premium paketinin bir parçası olarak sunulmaya başlandı. Artık Türk KOBİ’ler de Wix kullanarak işlerini ve vizyonlarını internete taşıyabilecek” diyor.
Bu ortak çabanın bir parçası olarak Türk Telekom; girişimciler, işletmeler ve birden çok sektöre hizmet veren serbest çalışanlar gibi mevcut ve yeni müşterilere domain ve hosting paketleri dahil olmak üzere çeşitli Wix abonelikleri sunuyor. Wix platformu; e-ticaret sitesi, rezervasyonlar, bloglar ve müşteri ilişkileri yönetimi dahil olmak üzere çok çeşitli tasarım özellikleri ve işletme araçları içeriyor.
Yüzde 100 tasarım özgürlüğü sunuyor
Kullanıcıların başarılı olmasını sağlamak için sürekli olarak yeni araçlar geliştiren Wix, Wix Editör ile tamamen tasarım özgürlüğü sunuyor. Benzeray, “Kendi web sitenizi kurmak için ister sıfırdan başlayın, ister özel olarak tasarlanmış 500’ü aşkın şablon arasından seçim yapın. Dünyanın en yenilikçi sürükle ve bırak web sitesi oluşturucusuyla Wix Editör’ün kullanımı kolay ve her şey tamamen özelleştirilebilir.
Wix ADI (Yapay Tasarım Zekası) size sadece birkaç basit soru sorar ve dakikalar içinde özel metin ve görüntülerle tamamlanmış ve kişiselleştirilmiş bir web sitesi oluşturur” açıklamasını yapıyor.
Corvid by Wix, daha ileri düzey kullanıcılar için gelişmiş web uygulamaları oluşturulabilen ve düzenlemeye açık bir yazılım geliştirme platformu. Benzeray, “Bu platform web projeleri oluşturmanız, yönetmeniz ve uygulamaya koymanız için sunucusuz bilgi işlem, sorunsuz kodlama ve %100 tasarım özgürlüğü sunar” diyor.
Bunlar genel olarak Wix kullanıcılarının seçim yapabileceği ana platformlar. Blog açmak, rezervasyonlar, etkinlikler ve e-ticaret sitesi gibi, Wix’in web sitesinde keşfedilecek birçok uygulama ve araç daha var.
Dijitalleşmenin yolu Wix’den geçiyor
Dijitalleşme artık hayatın bir parçası. İşlerini internete taşımak için Wix kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Benzeray, şunları söylüyor: “İşletme sahiplerinin hızlı bir şekilde internet ortamına geçme, müşterilerle iletişim kurma, mal ve hizmet sunma ihtiyacı hiç bu kadar acil olmamıştı. Wix platformu, milyonlarca kullanıcıya gelişme olanağı sağlamaya devam ediyor. Wix kullanıcılarının başarılı olmasını sağlamak için sürekli olarak yeni araçlar geliştirmekteyiz. Ascend by Wix, müşterilerinizle bağlantı kurabilmeniz ve iş akışını otomatikleştirebilmeniz için size hepsi bir arada bir işletme çözümü sunar. Wix Stores ile bir e-ticaret sitesi kurup ürünlerinizi satabilir ve online ödeme alabilirsiniz. Wix Logo Oluşturucu’yla özelleştirilmiş bir logo tasarımına sahip olun ve markanızı daha fazla tanıtın. Wix SEO Wiz ile arama motorlarında bulunun. Wix Video Oluşturucu’yu kullanarak saniyeler içinde tanıtım videoları oluşturun ve hikayenizi çarpıcı bir Wix Blog ile online topluluğunuzla paylaşın. “

Yorumlar (0)