banner565

banner622

banner472

banner458

banner457

Bir kangalında bir milyon probiyotik

Başyazıcı Gıda, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Yüksek kolesterollü bireylerin diyetlerinde, çocuk ve yetişkinlerin güven ile kullanabileceği, Türkiye’ de ilk ve tek üretilen probiyotik mikroorganizmalar ile fermente edilen ‘Probiyotikli Dana Sucuk’ tüketicileri ile buluşuyor.

GIDA 01.11.2023, 00:01 13.11.2023, 10:23
10483
Bir kangalında bir milyon probiyotik
banner623

Başyazıcı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Murat Başyazıcıoğlu; “Probiyotik sucuğun en önemli özelliklerinden birkaç tanesi bağışıklığı desteklemesi, besin emilimini arttırması ve antibiyotiklerin yol açtığı bağırsak problemlerini gidermeye yardım etmesi diyebiliriz” dedi.

Yorumlar (0)
banner557