banner565

banner472

banner458

banner457

Çevreye duyarlı şirketler ödüllendirildi

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘THBB Çevre Ödülleri’, BETON 2023 Kongresi ve Fuarı’nda düzenlenen bir törenle açıklandı.

İNŞAAT 01.12.2023, 00:05 19.12.2023, 12:37
15682
Çevreye duyarlı şirketler ödüllendirildi

Yarışmaya katılan tesislerden hazırlanan soru listesine göre en yüksek puan alan ilk on iki tesise ‘THBB Çevre Ödülü’ veriliyor ve ödül alan tesisler arasından en fazla puan alan üç tesis Avrupa Hazır Beton Birliği’ne (ERMCO) bildiriliyor. 6. THBB Çevre Ödülü ilk üç: Birinci; ÇİMSA Çimento San. ve Tic. A.Ş. İnegöl Tesisi, ikinci; ÇİMSA Çimento San. ve Tic. A.Ş. Misis Tesisi, üçüncü; NUH Beton A.Ş. Gemlik Tesisi.
Diğer ödül alanlar: AKÇANSA Çimento San. ve Tic. A.Ş. Samsun Tesisi, KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. Kirazlı Tesisi, AKÇANSA Çimento San. ve Tic. A.Ş. Gebze Tesisi, ÇİMKO Çimento ve Beton San. Tic. A.Ş. Osmaniye Tesisi, ÇİMKO Çimento ve Beton San. Tic. A.Ş. Altınşehir Tesisi, KİBSAŞ Karadeniz İnşaat ve Beton San. ve Tic. A.Ş. Sancaktepe Tesisi, ÇİMKO Çimento ve Beton San. Tic. A.Ş. Kahramanmaraş Tesisi, İSTON İstanbul Beton Elem. Ve Hb Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş. Hadımköy Tesisi, İSTON İstanbul Beton Elem. ve Hb Fabrikaları San. ve Tic. A.Ş. Tuzla Tesisi.

Yorumlar (0)
banner557