banner565

banner472

banner458

banner457

Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye’den Çin’e havacılık hizmeti ihracatı

Keyvan Havacılık ile Çin’in ticari uçak üreticisi COMAC arasında, uçak operatörlerine daha iyi müşteri hizmetleri, ürün ve dijital çözümler sunmayı amaçlayan anlaşmaya imza atıldı.

LOJİSTİK 01.11.2023, 00:01 27.11.2023, 09:13
24682
Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye’den Çin’e havacılık hizmeti ihracatı

İmza törenine; Keyvan Havacılık CEO’su ve Kurucusu Mehmet Keyvan, COMAC CEO’su Li Ling’in yanı sıra Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Wei Xiaodong, Çin Dış Ekonomik İlişkiler Konseyi Türkiye Kurulu Koordinatörü Tuncer Köklü, Saha İstanbul Genel Sekreteri Levent Kerim Uça, Genç Yatırımcı İş Adamları Derneği (GYİAD) Başkanı Mustafa Özer  de katıldı.
Keyvan’ın Çin havacılık sektöründe önemli bir konumda bulunan COMAC Shanghai Aircraft Customer Service Co. Ltd (SACSC) ile yaptığı işbirliği, Türk-Çin havacılık ve uzay endüstrilerinde yeni projelerin önü açılmış oldu.
Keyvan Havacılık CEO’su ve Kurucusu Mehmet Keyvan, işbirliği kapsamında uluslararası havacılık pazarında önemli başarılara imza atacaklarına işaret etti: “Küresel pazarda yarattığımız farklar ile sürdürülebilir büyümemiz hızla devam ediyor.” SACSC Başkanı Li Ling; “Keyvan’ın havacılık verileri ve dijital çözümler alanındaki ileri teknolojisini takdir ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557