banner565

banner472

banner458

banner457

Bakan Yardımcısı Büyükdede ve OSBÜK’ten OSB’lere ziyaretler

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, OSBÜK Yönetim, Denetim  ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile birlikte, Kocaeli’de, Gebze Güzeller OSB, TOSB, GEPOSB ve Gebze OSB’yi ziyaret etti.

OSB 01.02.2023, 00:01 24.02.2023, 09:33
19686
Bakan Yardımcısı Büyükdede ve OSBÜK’ten OSB’lere ziyaretler

Gebze Güzeller OSB: Bakan Yardımcısı Büyükdede ile Başkan Kütükcü, OSBÜK Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri; Gebze Güzeller OSB’yi ziyaret etti. OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyesi ve Gebze Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, ziyarette OSB’nin yürüttüğü çalışmaları anlattı, mesleki ve teknik eğitim konusundaki çalışmalarına değinerek, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji’nin Türkiye’ye model olduğunu söyledi. Başkan Kütükcü, OSB’lerin Türkiye’nin üreten gücü olduğunu vurgulayarak, Gebze Güzeller OSB’nin sanayi üretimine verdiği katkı dolayısıyla Ceylan’a teşekkür etti.
TOSB: Bakan Yardımcısı Büyükdede ile Başkan Kütükcü, TOSB Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas OSB’yi ziyaret etti. OSBÜK’ün yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Kütükcü, TOSB Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu’ndan OSB’nin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. TOSB Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas OSB Müdürü Metin Demir, OSB hakkında sunum yaptı.
GEPOSB: Bakan Yardımcısı Büyükdede ve Başkan Kütükcü, Gebze Plastikçiler OSB’yi ziyaret etti. Ziyarette Gebze Plastikçiler OSB (GEPOSB) Başkanı Mustafa Koray Kantarcı ile görüşen Başkan Kütükcü, OSBÜK’ün çalışmalarını anlattı. Bakan Yardımcısı Büyükdede, Türkiye’nin yatırım için güven verdiğini ve yeni sanayi alanı üretimi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ziyarette, GEPOSB Bölge Müdürü Murat Üstüntürk, OSB hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.
Gebze OSB: Bakan Yardımcısı Büyükdede ve Başkan Kütükcü, OSBÜK Yönetim, Denetim ve Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeleri ile birlikte Gebze OSB Başkanı Hüseyin Gezer’i ziyaret etti.  Kütükcü, OSB’lerin tüm OSB’lerin evi olduğunu vurgularken; Bakan Yardımcısı Büyükdede, Gebze OSB’nin önemli olduğunu, altyapı ve üstyapısıyla Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Başkan Gezer, OSB’nin yaptığı çalışmaları anlatırken, Gebze OSB Bölge Müdürü Zeynep Nil Sönmez, OSB’nin 187 sanayi parselinden oluştuğunu belirterek, bölgede 31 bin kişinin çalıştığını kaydetti.

Yorumlar (0)