banner565

banner472

banner458

banner457

ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün Covid-19 önlemlerini TSE tescilledi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, normalleşme sürecinde,

OSB 01.07.2020, 00:11 29.07.2020, 20:42
18825
ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün Covid-19 önlemlerini TSE tescilledi

sanayi tesislerinde alınması gereken önlemlere yönelik denetimden geçen kurumlara TSE tarafından verilen “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ni almaya hak kazandı. ÇOSB Bölge Müdürlüğü, OSB’ler arasında bu belgeyi alan ilk kurumlardan oldu.
Pandemi sürecinin başından itibaren, hem çalışanları, hem de hizmet verdiği sanayicileri için her türlü tedbiri alan ÇOSB Bölge Müdürlüğü, alınmış tedbirlerin tescillenmesi için Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) başvuru yapmıştı. TSE uzmanlarının denetimi sonrası, ülkenin en büyüklerinden biri olan ÇOSB Atıksu Arıtma Tesisi, ÇOSB İtfaiye, ÇOSB Kreş ve Gündüz Bakımevi de dahil olmak üzere Bölge Müdürlüğü’nün hizmet verdiği lokasyonlar değerlendirildi.
ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, “Aldığımız tedbirleri ve uygulamalarımızı tescillemiş olduk. Çalışan sağlığının en önemli konu olduğu inancıyla Covid-19’a karşı aldığımız önlemleri ödün vermeden sürdürme kararlığındayız. Hijyen ve İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda taviz vermeyen bir kurum olarak yeni bir ilke imza attık. Bölge Müdürlüğü çalışanlarımızın olduğu gibi tüm ÇOSB firmalarında çalışanların ve ziyaretçilerimizin sağlığına verdiğimiz değeri bu belge ile tescilledik” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)