banner565

banner472

banner458

banner457

GOSB Teknopark’tan Türkiye’de ilklere imza atacak çalıştay

GOSB (Gebze Organize Sanayi Bölgesi) Teknopark ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle ‘Dijital Nezaket Çalıştayı’ gerçekleştirildi. Çalıştay’da, dijital ortamda şiddetin azaltılması konusunda farkındalıklar yaratılarak, internetin bilinçli kullanımı, sosyal medyanın toplum üzerindeki etkileri ve dijital vatandaşlığı destekleyecek konular ele alındı.

OSB 01.02.2024, 00:01 23.02.2024, 09:22
16670
GOSB Teknopark’tan Türkiye’de ilklere imza atacak çalıştay

GOSB Yönetim Kurulu Başkanı ve GOSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş; “Her ayın son çarşamba günü gerçekleştirilen çalıştaylarla sadece startup ekosistemi değil, tüm Türkiye gündemini belirleyecek konuları tartışacağız” dedi. GOSB Teknopark Genel Müdürü Prof.Dr. Murat Çemberci; “İnsanların pek çoğu, dijital dünyayı kendilerine yeni bir kimlik oluşturmanın en uygun zemini olarak değerlendiriyor. Bu da beraberinde bazı insanların daha kontrolsüz davranmalarını getirebiliyor” diye konuştu.
Yıldız Teknik Üniversitesi İİBF Dekanı Prof.Dr. Halit Keskin, teknolojik araçların kullanımının da siber zorbalığa teşvik ettiğini belirtti.

Yorumlar (0)