banner565

banner472

OSBÜK ve Şekerbank’tan işbirliği

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ile Şekerbank arasında, 81 ildeki tüm Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sanayicilerini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, OSB’lerde üretim yapan sanayiciler dış ticarete yönelik çalışmalarından enerji verimliliği yatırımlarına kadar pek çok alanda uygun finansmana erişebilecek.

OSB 01.09.2023, 00:01 21.09.2023, 10:22
20729
OSBÜK ve Şekerbank’tan işbirliği

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, “İlk defa ihracat yapacak OSB sanayicilerimize de finansman desteği sağlanacak. ‘Enerji Verimliliği’, ‘Yenilenebilir Enerji’, ‘Atık Yönetimi’, ‘Temiz Ulaşım Yatırımlarının Finansmanı’nı içeren EKOkredi desteği ile de katılımcı sanayicilerimizin bu alanlarda yapacakları harcamalar veya yatırımlar, Şekerbank tarafından uygun koşullarda kredilendirilecek” dedi.
Şekerbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Grup Başkanı Ender Çevik, “Sürdürülebilir enerji kaynaklarının geliştirilmesi, çevrenin korunması, emeğin ve enerjinin verimli kullanımını teşvik etmeyi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Şekerbank olarak sunduğumuz hizmetlerle fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner557