banner565

banner472

banner458

banner457

SSB’nin OSB’lerdeki ilk İrtibat Ofisi OSTİM’de açıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), OSTİM’le işbirliği protokolü imzaladı ve ilk irtibat ofisini OSTİM OSB’de açtı. SSB Başkanı Prof.Dr. İsmail Demir, OSB’lerdeki ilk irtibat ofisinin açılışında, sektöre ve KOBİ’lere ilişkin önemli mesajlar verdi ve “Burada yapacağımız sıkı işbirliği ve yakın çalışma ortamıyla birlikte savunma sanayimizde projelerimizin sayısı ve çeşitliliği artacak. Buradaki faaliyetlerimiz bir model olsun” dedi.

OSB 01.03.2020, 08:00 26.03.2020, 14:29
12683
SSB’nin OSB’lerdeki ilk İrtibat Ofisi OSTİM’de açıldı

SSB ve OSTİM Organize Sanayi Bölgesi arasında imzalanan protokolle kapılarını açan ofisin, yerli üretime ve KOBİ’lere önemli bir ivme kazandırması bekleniyor. Protokol, Savunma Sanayii Başkanı Prof.Dr. İsmail Demir, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ertuğ tarafından imzalandı.
OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, SSB yöneticilerinin sürekli OSTİM’le ve OSTİM’li KOBİ’lerle iletişim halinde olduğunu belirterek, Başkanlığın yaptığı çalışmaları çok değerli bulduklarını, KOBİ’lerin sanayileşmede derinleşmesi ve ülkemizin sanayileşmesi politikalarının bölgemize yansıtılması konusunda çok değerli çalışmaları bulunduğunun farkında olduklarını söyledi: “Kamunun diğer birimlerine, bakanlıklara bu örnekleri ısrarla anlatmaya çalışıyoruz.”
Savunma Sanayii Başkanı Prof.Dr. İsmail Demir, OSTİM’le yakın işbirliği içinde olduklarını, protokolle çalışmaların daha düzenli ve kolay bir şekle dönüşeceğini dile getirdi. Demir, “Bütün sektörlerde yerli üretim, milli tasarımların olması arzumuz” dedi.

Yorumlar (0)