banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

Altın Pusula büyük ödülü Metro Türkiye’nin

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından; bu yıl 21.’si gerçekleştirilen, Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri sahiplerini buldu.

REEL SEKTÖR 01.11.2023, 00:01 27.11.2023, 09:06
24110
Altın Pusula büyük ödülü Metro Türkiye’nin

21. Altın Pusula Seçici Kurulu tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün önderlik ettiği, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ni, Türkiye Markasını dünyaya tanıtmak için 1926 yılında hayata geçirdiği Karadeniz Vapuru projesine, Cumhuriyetimizin 100.Yılı onuruna “Altın Pusula Saygı Ödülü” takdim edildi.
21. Altın Pusula Büyük Ödülü’nün sahibi, Metro Türkiye’nin ‘Benim İşim Benim Mutfağım’ projesi oldu. Betûl Mardin Geleceği Şekillendiren Liderler Ödülü, Türk Milli Voleybolcu Eda Erdem Dündar’a takdim edilirken TÜHİD’in Kurucusu Prof.Dr. Alâeddin Asna Kurumsal Sorumlulukta Tutarlılık ve Süreklilik Ödülü “Okulda Diyabet Programı Eğitim Platformu” projesiyle Sanofi Türkiye’ye verildi.
TÜHİD-Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı-UNDP işbirliğiyle bu yıl on birincisi verilen ‘UNDP Özel Ödülü’ de ‘Kırmızı Işık’ projesiyle Türkiye Vodafone Vakfı ‘nın oldu. Hedefler için İş Dünyası Platformu/ Business For Goals işbirliğiyle B4G Özel Ödülü ise ‘Tedarikçi Can Suyu’ ile DeFacto Perakende’nin oldu.
Ayrıca, TÜHİD ve KAGİDER-Türkiye Kadın Girişimciler Derneği işbirliğiyle bu yıl altıncı kez verilen ‘TÜHİD-KAGİDER 1e1 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ Ödülü’nün sahibi de Turkcell’in ‘Geleceği Yazan Kadınlar İklim Fikir Maratonu’ projesi oldu. SEDEFED Özel Ödülü, Etik ve İtibar Derneği (TEİD)’e takdim edilirken, SEDEFED Teşvik Ödülü de Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği’nin oldu.

Yorumlar (0)
banner557