banner565

banner472

banner458

banner457

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Hizmet Şeref Belgeleri’ni verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleleri’nde ‘TOBB 79. Genel Kurulu’ kapsamında düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Toplumumuzun farklı kesimlerinde yaşanan refah kayıplarını telafi edecek adımları atmakta kararlıyız. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme politikamıza sıkı sıkıya bağlıyız. 21 yıllık iktidarlarımız döneminde bundan taviz vermedik” dedi.

REEL SEKTÖR 01.06.2023, 00:01 21.06.2023, 09:52
13064
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Hizmet Şeref Belgeleri’ni verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiyi çökertmeyi amaçlayan saldırıları TOBB üyeleriyle beraber püskürttüklerini vurguladı ve afetin yıktığı tüm şehirleri eskisinden daha güvenli şekilde yeniden ayağa kaldıracaklarının sözünü verdi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Bakanlık olarak iş insanları için yeni strateji ve destekler ortaya koyduklarını ve ihracatın her aşamasında yanlarında olmaya devam ettiklerini söyledi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise “TOBB Ekonomi Şurası’nın düzenlenmesini takdirlerinize arz ederiz” sözleriyle ekonomi şurası istedi.
Konuşmaların ardından 35 yıl TOBB Üyeliği yapan Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu ile 38 yıl Genel Sekreterlik yapan Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Murat Sakar’a hizmet şeref belgesi verildi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, günün anısına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tablo hediye etti.

Yorumlar (0)