banner565

banner472

banner458

banner457

‘İşimi Yönetebiliyorum’ Diyarbakır’da KOBİ’ler ile buluştu

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Visa ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında, 30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle hayata geçirilen İşimi Yönetebiliyorum Programı, beşinci faaliyet döneminde Anadolu’daki KOBİ’ler ile buluşmaya Diyarbakır’da devam etti.

REEL SEKTÖR 01.07.2023, 00:01 24.07.2023, 10:25
18125
‘İşimi Yönetebiliyorum’ Diyarbakır’da KOBİ’ler ile buluştu

Etkinlik, Doğu Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu evsahipliğinde düzenlendi. TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, Program, kapsamında verilen çevreci ve sürdürülebilir bakış açısına sahip eğitim içerikleri ile KOBİ’lerin iş yapma şeklini değiştirdiklerini söyledi: “KOBİ’lerin yüzde 66’sının cirosunda artış kaydederken, sosyal medya ve dijital pazarlama araç kullanımında yüzde 28, strateji ve iş geliştirme planları yapanlarda yüzde 35, hedef belirleyerek bunları takip edenlerin oranında ise yüzde 20 civarında artış gözlemledik. Bu da KOBİ’leri dijital, yeşil ve toplumsal dönüşümün odağına alma hedefimizi destekliyor.”
DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Özkılıç, Program ile KOBİ’lerin yarattığı değeri artırarak dönüşüm yolculuklarına rehberlik ettiklerini ifade etti.

Yorumlar (0)