banner565

banner472

banner458

banner457

Türkiye İMSAD’da Tayfun Küçükoğlu yeniden başkan

Türkiye İMSAD’ın 38. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda, yeni yönetim belirlendi. Türkiye İMSAD’ın yeni döneminin ilk Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi. Genel Kurul’da 2023-2026 dönemini kapsayan 3 yıl için görev yapacak yönetim ve denetim kurulları belirlendi.

REEL SEKTÖR 01.04.2023, 00:01 26.04.2023, 09:34
21671
Türkiye İMSAD’da Tayfun Küçükoğlu yeniden başkan

Küçükoğlu, deprem güvenliği bilincini, farkındalığı tespit etmek ve geliştirme stratejilerini belirlemek adına uzun vadeli bir seferberlik başlatılması gerektiğini ifade etti: “İnşaat endüstrimiz kalıcı, çağdaş yaşam konutlarının oluşturulması için ihtiyaç duyulan malzemeleri üretme potansiyeline sahiptir. Burada kritik olan faktör malzeme cinsi, miktarı ve ihtiyaç zamanının koordinasyonu olacaktır.”
2023-2026 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri: Tayfun Küçükoğlu-Betek Boya Genel Müdürü, Ferdi Erdoğan-Kale Grubu Şirketleri Y.K. Üyesi, F. Fethi Hinginar-Türk Ytong Y.K. Başkanı, A. Dündar Yetişener-Fibrobeton Y.K. Başkanı, Kenan Aracı-Çuhadaroğlu Genel Müdürü, Ebru Şapoğlu-Şişecam Satış Genel Md. Yrd., Bora Tuncer-Schneider Elektrik Türkiye, Pakistan ve Orta Asya Ülke Başkanı, Oktay Alptekin-Aluform Pekintaş Temsilcisi, Batuhan Besler-Gf Hakan Plastik Türkiye ve Orta Doğu Bölge Başkanı, Ufuk Atan-Türk Demirdöküm Y.K. Üyesi, Mehmet Tunaman-Saint-Gobain Rigips Genel Müdürü, Atalay Gümrah-Eczacıbaşı Holding CEO’su, Çetin Tecdelioğlu-Çetin Cıvata Genel Müdürü, Tolga Demirözü-Basf Türk Genel Müdürü, Umut Zenar-Çimsa Genel Müdürü, Dr. Veysel Yayan-TÇÜD-Türkiye Çelik Üreticileri Der. Genel Sekreteri, Mehmet Nazım Yavuz-ÇATIDER-Çatı San. ve İş Adamları Derneği Y.K. Üyesi, Kemal Yıldırım-TİMDER-Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği Y.K. Başkanı, Murat Savcı-İzocam Genel Direktörü ve Y.K. Üyesi, Cavit Mocan-Tepe Betopan Genel Müdürü, Turgay Özkun-Sika Genel Müdürü, Zeynep Ecemiş-Dekor Ahşap Genel Müdürü, Prof.Dr. Ece Ceylan Baba-Tucsa-Türk Yapısal Çelik Derneği Y.K. Üyesi, Sülayman Balıbey-TÜMMER-Tüm Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Y.K. Üyesi, Yavuz Işık-THBB-Türkiye Hazır Beton Birliği Y.K. Başkanı, Birey Bakanay-İSKİD-İklimlendirme Soğutma Klima İml. Derneği Y.K. Üyesi, Sefa Targıt-AYSAD Asansör ve Yürüyen Merdiven San. Der. Y.K. Üyesi.
Denetim Kurulu Üyeleri: Murat Turan-Vezirköprü Genel Müdürü ve Y.K. Üyesi, Alp Günvaran-Ege Profil Genel Müdürü, Burak Gürkan-Hindistan, Orta Doğu, Afrika, Türkiye ve Orta Asya Bölge Direktörü, Mustafa Tolunay-Hekim Holding Hazır Yapı Grubu Genel Koordinatörü, Ender Halis Özatay-DOKA Genel Müdürü, Erhan Özdemir-ODE Yalıtım Ticari Genel Md. Yrd. ve Y.K. Üyesi.

Yorumlar (0)