banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

Uyumsoft’ta LioX ve girus markaları ile yeni dönem

Uyumsoft, küçükten büyüğe her ölçekteki ve her sektördeki firmalara özel iş yazılımı ürünlerini, LioX ve girus markaları çatısı altında toplayarak, yeni ürün ailelerini ve logolarını tanıttı.

REEL SEKTÖR 01.10.2023, 00:01 25.10.2023, 09:46
20664
Uyumsoft’ta LioX ve girus markaları ile yeni dönem

Dünyanın her yerinde kullanılabilecek olan LioX ve girus markaları, yerli ve global şirketlere uçtan uca dijitalleşmenin teknolojik altyapısını sağlıyor. Bugün dünyada sürdürülebilirlik, teknolojik transformasyon, tedarik zinciri yönetimi öncelikli üç temel sorun olarak işletmelerin gündemlerinde yer alıyor.
LioX ve girus ürün aileleri, büyük şirketlerin rekabet gücünü artırırken, KOBİ’lerin büyümesini sağlayacak. İşletmelerin, KOBİ ölçeğinden büyük ölçekli şirkete geçiş yolculuğunda sürdürülebilirlik rolünü üstlenecek.
LioX ürün ailesi, büyük ölçekli şirketlerin karmaşık iş süreçlerini yalınlaştıracak ihtiyaçlarına odaklanarak tasarlandı. LioX markasının altında yer alan ürünler, büyük ölçekli işletmelerde rekabet üstünlüğü sağlayan özelliklere sahip. Bu ürünler, kurumsal kaynak planlama, insan kaynakları yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, performans yönetimi, perakende işlemlerini optimize etmek için tasarlandı. LioX markasının çatısı altında; LioXERP, LioXHR, LioXCRM ürünleri yer alıyor.

Yorumlar (0)
banner557