banner565

banner472

banner458

banner457

vMind’ın vRPMind yazılımıyla iş akışları otomatikleşiyor

Türkiye’nin lider bulut hizmet sağlayıcılarından ve BT sistem entegratörlerinden vMind, iş dünyasının ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği vRPMind adlı yeni ürünü ile şirketlerin iş akışlarını otomatikleştiriyor.

REEL SEKTÖR 01.09.2023, 00:01 21.09.2023, 10:29
20695
vMind’ın vRPMind yazılımıyla iş akışları otomatikleşiyor

vRPMind akış otomasyon yazılımı; anlık durum bilgisi, etkili raporlama ve performans değerlendirme imkanları sunarak işleri verimli bir şekilde yönetmeye yardımcı oluyor. vRPMind; işletmelerin günlük operasyonlarını, müşterileri ile ilk temastan satış ve satış sonrası hizmetlere kadar tüm iş akışını otomatikleştiren, entegrasyonu kolay, kullanıcı dostu, hızlı, pratik ve güvenilir bir süreç yazılımı. Bu yazılım, işletmelerde manuel iş yönetiminin zorluklarını ortadan kaldırarak; finans, muhasebe, satış, teklif yönetimi, performans değerlendirmesi, sözleşme takibi, görev yönetimi gibi birçok alanda şirketlerin verimliliğini arttırıyor.
vRPMind, işletmelerin çeşitli departmanları arasındaki iletişimi ve işbirliğini güçlendirirken, insan hatalarını minimize ederek iş süreçlerinin daha tutarlı ve hatasız yürütülmesini sağlıyor. Excel, Word gibi ofis programlarının kullanımını gereksiz hale getiren yazılım, web ve bulut tabanlı yapısıyla herhangi bir alt yapı maliyetine ihtiyaç duymadan kolayca uygulanabiliyor.
Ürün bilişim sektörü dahil tüm direkt ürün satışı ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ’ler) için ideal bir çözüm olarak geliştirildi. Kullanıcı dostu arayüzü ve tek ürünle tüm ihtiyaçları karşılayan yapısıyla diğer ERP ve CRM uygulamalarından ayrılıyor. Software as a Service modeli ile kullanılabilen ürün, işletmelere ilk yatırım maliyeti olmadan hızlı ve güvenli bir deneyim sunuyor.

Yorumlar (0)
banner557