banner565

banner472

Cube Incubation’un girişimcilerine TEKNOFESTten ödül

Teknopark İstanbul’un kuluçka merkezi Cube Incubation’un 6 girişimcisi TEKNOFEST Ankara’da düzenlenen Girişimcilik Yarışması’nda birincilik elde ederken 2 girişimcisi ise ilk üçte kendilerine yer buldu.

TEKNOPARKLAR 01.10.2023, 00:01 25.10.2023, 09:36
20728
Cube Incubation’un girişimcilerine TEKNOFESTten ödül

Tarım Teknolojileri alanında birinciliği hızlandırma kategorisinde MOVEON ve tohum öncesi kategorisinde Solis Yazılım aldı. Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri alanında ise hızlandırma kategorisinde birinciliği Lojipark kazandı. Haberleşme ve İletişim Teknolojileri alanında yer alan üç girişimden Orbina.ai ‘Hızlandırma Aşaması En İyi Girişim’ kategorisinde birincilik elde etti. Orbina.ai ile aynı alanda yer alan Simularge ‘Erken Aşama En İyi Girişim’ kategorisinde birinciliğe hak kazanırken Simularge ile aynı dalda mücadele eden Pirameet ise ikincilik elde etti.
Cube Incubation’un bünyesinde yer alan isimlerden Spacelis Uzay, Havacılık ve Savunma Teknolojileri alanında ‘Torum Öncesi En İyi Girişim’ kategorisinde birinci; Co Print ise Diğer Teknolojiler alanında ‘Erken Aşama’ kategorisinde üçüncülük kazandı.

Yorumlar (0)