banner565

banner472

banner458

banner457

Oyun sektöründe güçler birleşiyor

Oyun alanındaki startuplara destek olmak amacıyla güçlerini birleştiren YTÜ Yıldız Teknopark ve Game Factory girişimcilere, kuluçka ve hızlandırma desteklerinin yanı sıra yatırımdan insan kaynaklarına kadar birçok yeni destek programı ve perk paketleri sunmaya hazırlanıyor. İşbirliğiyle ile girişimciler için yeni kuluçka merkezleri, hızlandırma ve eğitim programlarının yanında çeşitli etkinliklerle oyun alanındaki startuplara destekler sunulması planlanıyor.

TEKNOPARKLAR 01.05.2023, 00:01 24.05.2023, 09:25
19594
Oyun sektöründe güçler birleşiyor

GamesUp ve Game Factory ortaklığı çerçevesinde gerçekleştirilecek olan yeni programlar ve etkinliklerin, Türkiye’nin oyun sektöründeki liderliğini sürdürmesi ve bu sayede oyun girişimcilerine daha fazla destek sunulması hedefleniyor.
YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, “Doğru yeteneklerle yola çıkan ve aynı zamanda elindeki yeteneklerini kaybetmeyen startupların başarı hikayeleri yazmaları ve geleceğin unicornları olmaları kaçınılmaz” diye konuştu.
Game Factory Kurucu Ortaklarından Murat Kahraman, “İşbirliğiyle hem daha fazla girişime destek verebileceğiz hem de desteklerimizin kapsamı ciddi şekilde genişleyecek” dedi.
Game Factory Genel Müdürü Erdal Sarı, Türkiye’yi dünyada oyun sektörünün merkezi haline getireceklerini söyledi.

Yorumlar (0)