banner565

banner472

banner458

banner457

SANLAB’a Teknopark İstanbul’dan üst düzey ziyaret

2010’da kurulan, 347 şirkete, 6 bin 879 Ar-Ge mühendisine ve bugüne kadar 2 bin 267 milli projeye ev sahipliği yapan Teknopark İstanbul’un Genel Müdürü Bilal Topçu ve Genel Müdür Yardımcısı Cem Duran; savunma sanayisi, otomotiv ve havacılık alanında simülasyon ve robotik teknolojileri geliştiren SANLAB’ı ziyaret etti.

TEKNOPARKLAR 01.06.2021, 00:01
721
SANLAB’a Teknopark İstanbul’dan üst düzey ziyaret

SANLAB’ın geliştirdiği teknolojilerin, yerli ve milli projelere olan katkılarının anlatıldığı ziyarette; SANLAB’ın Teknopark İstanbul bünyesinde kurulan uluslararası kuluçka merkezine sunabileceği faydalar masaya yatırıldı. Yine SANLAB’ın Teknopark İstanbul’da kurmayı planladığı Ar-Ge merkezi yatırımı karşılıklı istişare edildi.

SANLAB Kurucusu Salih Kükrek, “Görüşmemizde mevcut teknolojimiz ile Teknopark İstanbul’daki firmaların Ar-Ge faaliyetlerini nasıl kolaylaştırabileceğimizi konuştuk. Bu ziyaretin, savunmadan otomotive birçok yerli ve milli projeye olumlu yansımaları olacağına inanıyoruz. Ayrıca Teknopark İstanbul’da Ar-Ge merkezi kurma planımızı ele aldık” dedi.

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu ise; “Teknopark İstanbul savunma sanayinin hemen hemen her alanında yerli ve milli projeleri destekleyerek ülkemizin küresel arenadaki konumunun güçlenmesinde önemli bir rol üstleniyor. Bu çerçevede SANLAB firmamızın sektöre, bölgeye ve girişimcilerimize önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)