banner565

banner472

banner458

banner457

Türk girişimcilerin projeleri Avrupa pazarına açılıyor

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), Türkiye’deki teknoloji girişimcilerini uluslararası pazarlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

TEKNOPARKLAR 01.06.2023, 00:01 21.06.2023, 09:47
13285
Türk girişimcilerin projeleri Avrupa pazarına açılıyor

Avrupa’nın en önemli girişimcilik üniversitelerinden KU Leuven Üniversitesi teknoparkı içinde geçtiğimiz yıl ofis açan Bahçeşehir Üniversitesi, teknoloji üreten girişimci firmaların yeni iş ortaklıkları kurmalarını destekleyecek. Bunun yanı sıra şirketlere ofis, pazarlama ve iş geliştirme hizmetleri sunacak. Böylece Türkiye’den çıkan girişimci teknoloji firmaları Avrupa pazarının ve uluslararası yatırım almanın kapısını aralayacak.
Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel, “Üniversite olarak Avrupa’nın merkezinde yer alan Belçika’da ofisimizi açtık. Türk teknoloji girişimcilerine rekabetin üst düzey yaşandığı ancak vaat ettikleriyle eşsiz imkânlar sunan Avrupa’da bir destek eli sunuyoruz” dedi.
Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şirin Karadeniz, BAU Hub Global Uluslararası Hızlandırma Programı ile girişimci firmaların uluslararası platformlarda yatırımcılarla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Yorumlar (0)