banner565

banner472

banner458

banner457

17. İstanbul Bilişim Kongresi, 18 Aralık 2023’te; “Üretken Yapay Zekâ ile İnsan Yaratıcılığının Yükselişi”

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi tarafından, KobiEfor’un basın ve medya sponsorluğunda; 17. İstanbul Bilişim Kongresi, bu yıl “Üretken Yapay Zekâ ile İnsan Yaratıcılığının Yükselişi” temasıyla, 18 Aralık 2023 Pazartesi günü, Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek.

HABER 13.11.2023, 10:55 07.12.2023, 09:36
20782
17. İstanbul Bilişim Kongresi, 18 Aralık 2023’te; “Üretken Yapay Zekâ ile İnsan Yaratıcılığının Yükselişi”

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen, Dergimiz KobiEfor’un basın ve medya sponsoru olduğu 17. İstanbul Bilişim Kongresi, bu yıl “Üretken Yapay Zekâ ile İnsan Yaratıcılığının Yükselişi” temasıyla, 18 Aralık 2023 Pazartesi günü, Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.
Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Cimilli Akaydın, “Her sene vizyoner ve fark yaratan bir temayla düzenlediğimiz ve bir marka olan İstanbul Bilişim Kongremiz yoğun ilgi ile beklenmektedir. Kongremizde amacımız teknolojinin ve insan potansiyelinin bir araya geldiğinde doğurabileceği büyüleyici sonuçları anlatmak, yapay zekânın sadece basit görevleri otomatize etmekle kalmayıp, aynı zamanda insanların yaratıcı yeteneklerini genişletip derinleştirebileceğini işaret etmek, teknolojinin yaratıcılığımızı sınırlamadığı, aksine onu desteklediğini ve yeni ufuklara taşıdığını vurgulamaktır” dedi.
Ceyda Cimilli Akaydın, şunları ifade etti: “Bu birlikteliğin, hem bilişim dünyasında hem de diğer disiplinlerde yeni, yenilikçi ve beklenmedik çözümlerin ortaya çıkmasına olanak tanıyacak olmasının akıllı şehirlere, KOBİ’lere, topluma ve Ülke ekonomisine sağlayacağı katkı noktasında rehber olmasıdır. Kongremizdeki panellerimiz; Akıllı Şehirler, Özel Oturum Ana Sponsor Paneli ‘Üretken Yapay Zekâ ile İnsan Yaratıcılığının Yükselişi’, Yapay Zekâ, Afet Bilişimi, Büyük Veri Yönetimi İle Akıllı Ulaşım Çözümleri, Startup, TBD Genç, Sosyal Medya. Kongremiz ücretsizdir. Katılım için kayıt olmayı unutmayınız.”
17. İstanbul Bilişim Kongresi kayıt linki: https://lnkd.in/dDQpGkHa

Yorumlar (0)