banner565

banner472

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de iş insanları buluşması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bakü’de Türk ve Azerbaycanlı iş insanlarının katılımıyla düzenlenen ‘Kreatif Endüstrilerde Hizmet İhracatı B2B Görüşmeleri’ne katıldı.

HABER 01.11.2023, 00:01 27.11.2023, 08:30
24685
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de iş insanları buluşması

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) desteğiyle Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nca (KOSGEB) organize edilen etkinlikte, Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Azerbaycan Girişimciler Konfederasyonu (ASK) Başkanı Memmed Musayev, ATO Başkan Vekili Halil İbrahim Yılmaz, KOSGEB Başkan Vekili Recep Kılınç, Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ajansı (KOBİA) Başkan Yardımcısı Hikmet Memmedov, Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB) Başkanı Cemal Yangın, ATO Kreatif Komisyon Başkanı Berat Kuzu ve iş insanları yer aldı.
Bakan Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin ilerleyen dönemde Azerbaycan’la ve diğer Türk devletleriyle bugünkünden çok daha kuvvetli ilişkiler geliştireceğini, iş insanlarının yapacağı işbirliklerini Bakanlığın tüm birimleriyle en güçlü şekilde desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Etkinlik, Türkiye ve Azerbaycan’dan yaklaşık 100 iş insanının ikili görüşmeleriyle devam etti.

Yorumlar (0)