banner565

banner472

banner458

banner457

Boranka Teknoloji tecrübesini e-ticarete taşıdı; En büyük katkı ‘pazaryeri’ projesi olacak

Otomotiv, yazılım ve e-ticaret sektörlerindeki tecrübelerini birleştirerek e-ticaret üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Boranka Teknoloji Kurucusu Emre Okumuş, “Uzun vadeli hedeflerimize ulaşmamızda en büyük katkı ‘pazaryeri’ projemiz olacak” dedi.

HABER 01.12.2021, 00:55 26.12.2021, 21:17
21009
Boranka Teknoloji tecrübesini e-ticarete taşıdı; En büyük katkı ‘pazaryeri’ projesi olacak

‘Teknolojinin dokunduğu her alanda büyüyeceğiz’ hayaliyle 2019 yılında kurulan Boranka Teknoloji, genç bir şirket olmasına karşın 20 yıla yakın otomotiv, yazılım ve e-ticaret tecrübesine sahip bir ekipten oluşuyor. Dijitalleşmeyi yol haritası olarak belirleyen şirketin mottosu; lokalizasyon. “Asla herkes her işi yapmamalı” diyen Boranka Teknoloji Kurucusu Emre Okumuş, bu sayede hızlı ve doğru kararlar ile atik aksiyonlar alarak müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı dönüşler sağlamayı başardıklarının altını çiziyor.
Otomotiv, yazılım, e-ticaret sektörlerindeki tecrübelerini birleştirerek e-ticaret alanında yoğunlaşma kararı aldıklarını söyleyen Okumuş, “Bu sektörlerdeki firmaların ihtiyaçlarını tespit ederek ürün ve hizmet gamımızı oluşturduk. Değişen dünya dinamiklerinin gereksinimleri arasında yapay zeka yadsınamaz bir yer kaplamaya başladı. Bu alanda chatbot ve analiz araçlarını ürün gamımıza katmaya karar verdik. Ürünlerimizin analiz çalışmaları tamamlandı ve şu anda geliştirme aşamasındalar” dedi.

Herkes için e-ticaret yazılımı
Herkesin rahatlıkla e-ticarete adım atabilmesi için e-ticaret yazılımı geliştirdiklerini ve test sürecine geldiklerini belirten Okumuş, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu özel yazılımların yanında süreç yönetimi, iş zekası çözümleri, robotik process automation ve alt yapı yönetim hizmetleri alanlarında hizmet sunduklarını ifade etti.

KOBİ’lere özel sürpriz çalışma
Özellikle e-ticaret firmalarının teknoloji ihtiyaçlarını giderme konusunda hedeflerinin maliyetlerini minimuma indirerek müşterilerine hızlı dönüş yapmalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Okumuş, “Fatura, lojistik, satış ve müşteri ilişkilerini mümkün mertebe otomatikleştirebilecekleri bir platform geliştiriyoruz. Bu ürünümüz ile birlikte muhasebe, e-ticaret, pazaryeri entegrasyonları, insan kaynakları yönetimi gibi birçok ihtiyaçlarını bölünmeden oto kontrollü ve çok daha düşük maliyetlerle karşılayabilecekler. Üstelik e-fatura konusunda hiç kontör bitti sorunu yaşamayacaklar. Çalışmalarımız son aşamasına gelmek üzere, KOBİ’lerimize güzel sürprizlerimiz olacak” diye konuştu.

“Hız olmazsa olmaz haline geldi”
Pandemi ile Türk halkının ihtiyaçlarını giderme konusunda interneti çok daha yoğun kullanmaya başladığını kaydeden Okumuş, “İnsanların beklentileri ve davranışlarında değişiklik oldu. Hız olmazsa olmaz haline geldi. Bu değişimler sonucunda 2020 sonuna doğru ekip arkadaşlarım ile neler yapabileceğimizi düşündük. Sektörel ihtiyaçları belirledik ve çalışmalarımıza başladık” açıklamasını yaptı.

Ar-Ge yatırımlarına öncelik
Boranka Teknoloji için 2021 yılının öğrenme, üretme ve araştırma ile geçtiğini sözlerine ekleyen Okumuş, satışları yavaşlatarak Ar-Ge yatırımlarını artırdıklarını ve gelecek yıl hayata geçirecekleri projeler ile ciddi bir ivme kazanacaklarını ifade etti.
Okumuş sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle otomotiv ve e-ticaret sektörleri için geliştirdiğimiz ürünler bizim lokomotifimiz olacak. Son dönemde özellikle e-ticaretin yaşadığı patlama yeni fırsatları ortaya çıkarmaya başladı. Kanuni düzenlemeler ile bu sektördeki bakir alanları tespit ederek planlamalarımızı yaptık. Benim için tüm projelerimiz birer evlat gibi; ancak hayata geçme aşamasında olan ‘pazaryeri’ projemiz göz bebeğim. Uzun vadeli hedeflerimize ulaşmamızda en büyük katkının ‘pazaryeri’ projemizin olacağı inancındayım.”

Yorumlar (0)