banner565

banner472

banner458

banner457

Codit Teknoloji’den Kesintisiz Cloud Hizmeti ve Uygun Fiyat Avantajı

Kesintisiz hizmet anlayışıyla büyük, orta ve küçük ölçekli işletmeler dahil bütün fabrika ve üretim merkezlerine A’dan Z’ye çözümler sunan Codit Teknoloji; Bilişim Vadisi’nin fiyat avantajını müşterilerine de yansıtıyor. Codit Teknoloji CEO’su Faki Özgür; fiyat avantajı ile yurt dışındaki büyük bulut oyuncularına karşı Türkiye’de ciddi bir rekabet sağlayacaklarını kaydediyor.

HABER 01.10.2023, 00:01 25.10.2023, 09:31
20836
Codit Teknoloji’den Kesintisiz Cloud Hizmeti ve Uygun Fiyat Avantajı

Yeni nesil bulut entegratörü Codit Teknoloji, 400’ün üzerindeki firmaya bulut çözümleri üretip, BT (bilişim teknolojileri) sistemlerini üst seviyeye taşıyarak iş dünyasının hizmetine sunuyor. Codit Teknoloji, Türkiye, Almanya, İngiltere başta olmak üzere güçlü altyapısıyla sektördeki yeniliklere ihtiyaçlara göre optimize ederek, kesintisiz hizmet anlayışıyla büyük, orta ve küçük ölçekli işletmeler dahil bütün fabrika ve üretim merkezlerine çözümler sunuyor. ‘Dijital Dönüşüm, Bulut Hizmetleri, Coditone, Türkiye’nin Süper Bilgisayarı (HPC-High Performance Computing), Yönetilen Servisler, Sanal Veri Merkezi, Veritabanı Hizmetleri, Özel Bulut Sunucu, Storage Hizmetleri, Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği’ hizmetleriyle ön plana çıkan Codit Teknoloji’nin dikkat çeken çözümleri ise şöyle: ‘Siber Güvenlik (Loglama ve SIEM Çözümleri, WAF Çözümü, Saldırı Tespit ve Önleme Sistemi), Network Çözümleri, Veri Merkezi, Yedekleme ve Arşivleme (Bulut Depolama ve Yedekleme Çözümleri), Yapay Zeka Destekli Mail Çözümleri, Startup Şirketler için Kiralama Çözümleri, Test Otomasyonu ve Geliştirme, KVKK Danışmanlığı.’

A’dan Z’ye hizmet
Muhasebe programından ERP sistemine, CRM sisteminden web sitesi, e-mail çözümlerine kadar A’dan Z’ye hizmet sunduklarını söyleyen Codit Teknoloji CEO’su Faki Özgür; “Rackman markamızla beraber IT ve network destekleri de sağlıyoruz. Bir fabrikanın üretim yerine girdiğimiz zaman, irili ya da ufak olmasının bir önemi yok, altyapısını öncelikle elden geçiriyoruz. Alt yapısını elden geçirdikten sonra networklerin kurulması, bulut hizmetlerin sağlanması ve VPN kurulması ile uçtan uca şifrelenerek düzgün bir şekilde bu işi sonlandırıyoruz” diyor.

7/24 teknik destek
7/24 teknik destek imkanına sahip olduklarını kaydeden Özgür; “Müşterilerimiz, uçtan uca, güvenlikli bir şekilde hizmet aldıklarından hem veri kaybı yaşamıyorlar hem de cloud ortamında ekstra bir disaster noktası, felaket önleme noktası olduğundan dolayı en kötü senaryo, deprem dahil olsa verileri kayıpsız bir şekilde devamını sağlayabiliyor. Doğal olarak hem parasal ve teknik açıdan hem de onların verilerinin kayıp olmaması için bütün KVKK standartlarına uygun bir şekilde son kullanıcıyı mutlu etmeye çalışıyoruz” diye konuşuyor.

KOBİ’lere uygun fiyat avantajı
Fiyat politikalarına da değinen Özgür, Bilişim Vadisi avantajlarından dolayı KDV ve TL’yi fiks fiyat tutarak, parasal açıdan firmalara katkı sağladıklarını vurguluyor. 3 yıllık plan dahilinde Bilişim Vadisi’nde geliştirmiş oldukları özel bulut yazılımlarıyla KOBİ’lerin bulut ihtiyaçlarını uygun maliyetli olarak %60 oranında karşılamayı hedeflediklerini ifade eden Özgür, bu şekilde yurt dışındaki büyük bulut oyuncularına karşı Türkiye’de ciddi bir rekabet avantajı sağlayacaklarını kaydediyor.
rack.com.tr olarak da mevcut işletmelerin, fabrikaların sunucu ihtiyaçlarını yenilenmiş olan sunucularıyla değiştirdiklerinin altını çizen Özgür, “Daha iyi seviyelerde işlemci ile 2 yıl teknik destek garantisi ile de hizmet vermeyi planlıyoruz. Bilişim Vadisi firması olarak Vadi’nin avantajlarından faydalanarak, KOBİ’lere çok daha uygun fiyat teklifi ile katkı sağlamayı planlıyoruz” açıklamasını yapıyor.

Yorumlar (0)