banner565

banner472

banner458

banner457

DİNAMİK CRM alanında ‘Unicorn’ olmayı hedefliyor 

DinamikCRM Kurucu Ortağı Yahya Ekinci, 2021’de hızla büyümeye devam ettiklerini belirterek, “Yurtdışında büyüme çalışmalarımız da devam ediyor. 2021’de birçok ülkede DinamikCRM kullanılacak. Hedefimiz; alanımızda bir ‘Unicorn’ olmak” diyor.

HABER 01.07.2021, 00:01 28.07.2021, 10:19
23202
DİNAMİK CRM alanında ‘Unicorn’ olmayı hedefliyor 

DinamikCRM, iş verimliliğinizi artırarak günlük hayatınızı kolaylaştıracak tüm araçları içerisinde barındıran bir Bulut CRM uygulaması. DinamikCRM 2019 yılında kuruldu. Birçok büyük marka ile çalışan ve 2000’in üzerinde kullanıcıya hizmet veren DinamikCRM, müşterilerini ve bununla birlikte hizmet alanını büyüterek gelişmeye devam ediyor.

DinamikCRM Kurucu Ortağı Yahya Ekinci, “2020 yılı tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörde de sıkıntılı başladı. Evden çalışmaya uygun bulut tabanlı bir yazılım altyapısı sunuyor olmamız şirket performansımıza olumlu yansıdı. 2020 son derece olumlu geçti ve 2021 yılıında hızla büyümeye devam ediyoruz. Şu an yurtdışında büyüme çalışmalarımız devam ediyor. 2021’de birçok ülkede DinamikCRM kullanılacak. Hedefimiz; alanımızda bir ‘Unicorn’ olmak” diyor.

Yahya Ekinci, müşterilerine; yeni bir müşteri adayıyla görüşmeye başladığı andan portföye girene kadar geçen tüm sürecini online olarak takip ederek kolayca yönetebilecekleri bir müşteri ilişkileri yönetimi altyapısı sunduklarını anlatıyor: “Ayrıca mevcut müşterilerini elde tutabilmeleri adına ihtiyaç duyulacak tüm analiz ve aksiyon araçlarını da sağlamaktayız. DinamikCRM’de müşteri yönetiminden satış, sipariş ve randevu yönetimine kadar tüm araçlara tek bir ekran üzerinden ulaşmak mümkün. Çağrı Merkezi, B2B, Satış, Sağlık, Eğitim, Gıda, Emlak ve E-Ticaret gibi sektörlere özel çözümler üreterek hizmetlerimizi müşterilerimize en iyi şekilde sunmaya çalışıyoruz. Hedefimiz tüm sektörlere hitap eden, geniş bir çözüm yelpazesine sahip güçlü bir platform haline gelmek.”

Zaman ve mekan bağımsız güvenli çalışma
Müşterilerinin sektör ve iş alanlarına bağlı olarak ihtiyaç duydukları tüm yazılım altyapısına tek bir uygulama ekranı üzerinden ulaşabildiğini dile getiren Yahya Ekinci, şu bilgileri veriyor: “Çözümlerimiz ve modüllerimiz arasında yarattığımız güçlü korelasyon sayesinde; hazır iş akışları sunuyor, müşterilerimizde oluşabilecek ekstra iş yükünü ortadan kaldırıyor ve işlerini çok daha verimli bir şekilde yapmalarını sağlıyoruz. Bulut altyapı üzerinde hizmet verdiğimiz için müşterilerimize zaman ve mekan bağımsız bir çalışma ortamı sunuyoruz. ‘İnternet’in olduğu her ortamda kolay ve güvenli bir şekilde çalışabiliyorlar.”

14 gün ücretsiz deneme
Yahya Ekinci, abonelik temelli bir iş modelleri olduğu için müşterilerine 14 gün ücretsiz deneme imkanı sunduklarını aktarıyor: “Satın alma kararı verdiklerindeyse son derece uygun bir fiyatla sisteme girebiliyorlar. Aylık, 6 aylık, yıllık ödeme yapabiliyor ve diledikleri zaman sistemden çıkabiliyorlar. Müşterilerimizi herhangi bir taahhüt altına kesinlikle sokmuyoruz.”

Yorumlar (0)