banner565

banner472

banner458

banner457

“Formula Tekneleri ile denizin keyfini çıkarın”

UTING Ltd. Şti.-Formula Boats Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Arif Can Tüzün; denizin keyfini çıkarmak isteyenlere sesleniyor: “Formula ile yaşanabilecek en iyi denizcilik deneyimine sahip olun.”

HABER 01.11.2018, 00:00 29.11.2018, 09:49
9467
“Formula Tekneleri ile denizin keyfini çıkarın”

Formula Tekneleri Türkiye Distribütörü olan ve Yetkili Servis Merkezi hizmeti sunan UTING Ltd. Şti. -Formula Boats Turkey, Amerika, Almanya, İsveç, Güney Kore ve Taiwan’dan aldığı çeşitli firmaların distribütörlük ve temsilcilikleriyle aralarında denizcilik sektörünün de olduğu farklı alanlarda pazarlama ve servis hizmeti çalışmalarına devam ediyor.  Gemi ve tekne vinçleri, pasarellalar, ırgatlar ve özellikle metal sanayisinde kullanılan radyo kontrollü uzaktan kumanda, gemicilik ve sanayi alanında kullanılan dinamometrelerin de aralarında bulunduğu çeşitli distribütörlüklere en son Formula Boats’ı eklediklerini belirten UTING Ltd. Şti. (Formula Boats Turkey) Yönetim Kurulu Başkanı Arif Can Tüzün, yüksek performanslı, üstün mühendislik ürünü ve göz kamaştırıcı tasarımlarıyla ün yapmış Formula’ları Türkiye, Yunanistan ve Ortadoğu pazarına sunduklarını anlatıyor.
Arif Can Tüzün, ABD merkezli büyük ölçekli bir aile şirketi olan Formula Boats Decatur’un kaliteli, üst sınıf performans tekneleri ve motoryat üretiminde dünya lideri bir firma olarak bilindiğini söylüyor: “Formula Boats dendiğinde ilk akla gelen yüksek süratli offshore performans tekneleridir. Çağının ilerisindeki mühendisliği ve örnek alınan gövde yapısıyla FAS3TECH®, dünya çapında motoryat trendlerini belirleyen Super Sports ve Sun Sports, en üst sınıf lüks ve konfor sunan Performance Cruiser ve Yacht serilerinin aralarında olduğu, adeta her zevke hitap eden onlarca model mevcuttur. Marin üretim sektöründe 60 yıllık tecrübenin getirdiği bilgi birikimi ve Formula’nın mükemmellik geleneğinin birleşimi, Formula teknelerinin daima beklentilerin üzerinde olmasının ve Formula sahiplerinin sürekli artan memnuniyetinin başlıca sebebidir.”
Formula ile yaşanabilecek en iyi denizcilik deneyimine sahip olunacağını vurgulayan Tüzün, “Formula’da ‘performans’ ve ‘konfor’ anahtar kelimelerdir. Her teknenin sahibine özel üretilmesi, Formula’nın en önemli özelliğidir. Teknenizin tüm detayları FormulaFlex programıyla sizin seçimlerinize göre belirlenir” diyor.
Arif Can Tüzün, Formula modelinin Sun Sport serisi içindeki en büyük model olan 350 SS’nin altında ve üstünde farklı boy ve modellerde Formulalar  bulunduğunu anlatıyor: “350 SS üzerinde ve her biri 430 HP gücünde olan benzinli Mercury motorlar yeni nesil. Lüks spor tekne kategorisindeki 350S, 2x430 HP’lik gücüyle saatte 53-56 mil gibi hızlara (100km/h üzeri) ulaşabiliyor ve çok konforlu. Tüzün, Formula ailesinin diğer öne çıkan modelleri hakkında da şu bilgileri veriyor: “Performance Cruiser serisi 4 farklı modeliyle dışarıda geceleme de yapmak isteyen ailelere yönelik. 370 ve 400 Super Sport modelleri FASTECH gövde yapısıyla konforlu performans tekneleri. 45 Yacht Formula’nın en büyük teknesi. 400 ve 430 Super Sport Crossover, tekne dünyasında devrim yaratmaya aday konsepte sahip yeni bir seri.  ASC serisindeki 430 All Sports Crossover modeli; balıkçılığa meraklıların tercihi; camlı livarı, balık hazırlama tezgahı, büyük buzluğu, genel kullanım özellikleriyle  tüm aileye hitap eden, üstün performanslı lüks spor teknedir.”

Yorumlar (0)