banner565

banner472

banner458

banner457

Freedom ERP Yazılımı ile hedeflerinize ulaşın

”Temel Teknoloji Genel Müdürü Gülgün Koryiğit; kurumsallaşma hedefindeki firmaların ERP yazılımı kullanmalarının önemini vurgulayarak, Temel Teknoloji’nin sunduğu Freedom ERP Yazılımı’nın avantajlarını anlatıyor.

HABER 01.06.2019, 07:42 04.08.2022, 21:33
7424
Freedom ERP Yazılımı ile hedeflerinize ulaşın

Temel Teknoloji Genel Müdürü Gülgün Koryiğit, şirketlerin gelecek için adımlarını sağlam atmasının önemini vurgulayarak, “Kurumsallaşma hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olan ERP yazılımı ile şirketinizin sürdürülebilirliğini ve bilgi sisteminizin çalışır halde olmasını sağlayabilirsiniz. Temel Teknoloji olarak 1994’ten beri farklı sektörlerdeki tecrübe birikimimiz firmanıza çözüm olarak yansıyacaktır. ERP sürecinizde hedeflerinizi belirlemeli ve bu hedeflere adım adım gitmelisiniz. Hedeflerinizi önceliklerinizi sıralayarak projenizi başlatabilirsiniz” diyor.

Freedom ERP Sistemi
Gülgün Koryiğit, Temel Teknoloji’nin sunduğu Freedom ERP yazılımı hakkında şu bilgileri veriyor: “Freedom ERP ihtiyaç duyduğunuz tüm modülleri bulabileceğiniz bir ERP yazılımıdır ve tümüyle firmaların ERP yazılımı projelerine odaklanmıştır. ERP süreçlerinin kusursuz ve kolayca gerçekleşmesi için çalışır. Böylece zorlu ERP sürecinde tümüyle müşteri odaklı, hızlı uygulamalar ve çözümler geliştirir. Esnek raporlama yeteneğiyle size sayısız analiz imkanı sağlar. Esnek yapısıyla kolay uygulanabilir, müşteri odaklıdır. İşletmenizde bölümler arası entegrasyonu sağlamlaştırır, şirketinize hız kazandırır. Konusunda uzman ve yetkin danışmanlarla hızlı uygulamalar geliştirilir. Şirketiniz baştan sona kayıt altına alınır, bilgi kalitesine değer katılır. Şirketiniz hem kendi içinde hem de müşteri ve tedarikçileriyle kolayca entegre olabilir. Her büyüklükteki şirkete en uygun çözümler en uygun maliyetle mümkündür. ERP projelerinde bütünü görmek önemlidir.”
Deneyimli ERP Danışmanları: Gülgün Koryiğit, “Freedom ERP ile çalıştığınızda, firmanız Freedom ERP yazılımıyla birlikte farklı sektörlerden ve firmalardan oluşan bilgi birikimine de sahip olmuş olur. Her biri 10 yılı aşkın iş tecrübesine sahip, farklı dallarda uzman olan ERP danışmanlarımız ile önünüzdeki engelleri aşar, yeni çözümler ve uygulamalar hakkında da hep güncel kalırsınız” diyor.
Freedom ERP’nin esnek yapısıyla kendi uygulamalarınıza odaklanın: Gülgün Koryiğit, “Freedom ERP hem içi çok kolay doldurulan bir yazılımdır hem de danışmanlarımız hızlı devreye alma konusunda çok yetkindir. Bu sayede bürokratik çarklarınız daha devreye girmeden o devreye girer ve tekrarlar sona erer, katma değeriniz artar, işiniz hızlanır. Sizde kendi uygulamalarınıza daha iyi odaklanır ve iyileştirmelerinizde hız kazanırsınız” diye konuşuyor.
Gülgün Koryiğit, Freedom ERP’nin otomotivden, beyaz eşya yan sanayisine, tekstilden ambalaja, makinadan elektroniğe, kablodan gıdaya, servis ve hizmet olmak üzere farklı sektörlerde başarı ile kullanıldığını aktarıyor.  Koryiğit, Freedom ERP yazılımının sunduğu çözümleri ise şöyle sıralıyor: “Stok Yönetimi. Satın Alma ve Sipariş. Üretim Yönetimi. Maliyet Yönetimi. Satış Sevkiyat Yönetimi. Muhasebe Yönetimi Modülü. Finans Yönetimi Modülü. Fabrika Bakım. Kalıp Yönetimi. Kalibrasyon. Barkod Otomasyonu. İnsan Kaynakları. CRM. Servis. Proje.” 

Yorumlar (0)
banner557