banner565

banner472

banner458

banner457

Global rekabete katılmanın yolu endüstriyel haberleşme sistemlerinden geçiyor

Ethernet tabanlı endüstriyel haberleşme ve kontrol ağı CC-Link’in dünya genelinde yaygınlaşması için faaliyet gösteren CLPA (CC-Link Partner Association), endüstriyel otomasyon sektörü oyuncuları için yeni fırsatların ve olanakların kilidini açıyor. Sanayi 4.0’a uyumlu haberleşebilen fabrikalar inşa etmede öncü rol üstlenen CLPA’nın CC-Link teknolojisi; gıda, ilaç, beyaz eşya, bina otomasyonu gibi pek çok farklı sektörde makine ve proses kontrolü için en ideal çözümler sunuyor.

HABER 01.08.2023, 00:01 24.08.2023, 09:27
14618
Global rekabete katılmanın yolu endüstriyel haberleşme sistemlerinden geçiyor

CC-Link teknolojisinin dünyadaki tüm endüstriyel katmanlara yayılmasını hedefleyen Japonya merkezli CLPA (CC-Link Partner Association), bugün 4 bini aşkın üyesiyle kulvarının en güçlü organizasyonları arasında yer alıyor. Sağladığı üyelik avantajlarıyla hem endüstriyel haberleşme protokollerinin gelişimine hem de üye şirketlerin Sanayi 4.0’a uyumlu ve dünya standartlarında akıllı üretime adım atmasına katkı sağlayan CLPA, giderek büyüyen ailesine yeni partnerler kazandırarak tabanını güçlendirmeyi hedefliyor. CC-Link teknolojisi ile CLPA, gıda, ilaç, beyaz eşya, bina otomasyonu başta olmak üzere pek çok farklı sektörde makine ve proses kontrolü için gerekli alt yapıyı sağlıyor. Kontrol ve üretim verilerini yüksek hızda ileterek kesintisiz haberleşme sağlayan CC-Link teknolojisi aynı zamanda maliyetleri optimize ederek üretimde rekabet gücünün artırılmasında rol üstleniyor.

Otomasyonun geleceğini belirliyor
CLPA, üye şirketlerin gelişimini desteklemek adına birçok yatırımı hayata geçirmeye devam ediyor. Son olarak imza attığı 3 Boyutlu Sanal Deneyim Uygulaması Virtual Presence (Sanal Varlık) ile firmalara dijital alanda birçok güncel gelişmeyi takip etme imkânı sunuyor. Uygulama ziyaretçilerine; güncel gelişmeleri takip etme, tedarikçilerin uyumlu çözümlerini öğrenme, yeni pazar ve son kullanıcı uygulamalarını keşfetmeyi sağlamak gibi birçok farklı konuda yenilikçi bir dijital alan sunuyor.  Dijitalleşmeye uyumlu ürünler geliştirme ile verdiği teknik ve pazarlama desteğinin yanı sıra CLPA, geniş ağı sayesinde ürünler hazır hale geldiğinde kilit pazarlara erişim konusunda da yardımcı oluyor. Tanıtım faaliyetlerinin daha geniş kesimlere ulaşmasına destek olan CLPA, ayrıca teknolojideki en son gelişmeler ve trendler hakkında en güncel bilgilerin olduğu geniş kapsamlı materyaller de sunuyor. En önemlisi ise CLPA çalışma gruplarına katılan firmalar, endüstriyel otomasyonun geleceğini şekillendirme fırsatına sahip olabiliyor.

Sanayicilere desteğe hazır
CLPA üyeleri, hiçbir ücret ödemeden CC-Link ile ilgili en güncel teknolojik bilgilere erişebiliyorlar. Başta Asya’ya açılmak ya da bu pazardaki işlerini büyütmek isteyenler olmak üzere Sanayi 4.0’a uyumlu dünya standartlarında akıllı üretime adım atmayı hedefleyen şirketler, detaylı bilgi almak için CLPA Türkiye temsilciliğiyle iletişime geçebilirler. 

Yorumlar (0)