banner565

banner472

banner458

banner457

İmpo, pazar payını arttırarak büyümeye devam ediyor

Dalgıç motor ve pompa sektöründe Türkiye’nin lider markalarından İMPO, 30 yılı aşkın sektör tecrübesini, su teknolojileri sektörünün dünya devi Franklin Electric bünyesinde globalleşerek geliştirmeye devam ediyor.

HABER 01.02.2022, 00:01 23.02.2022, 09:33
19234
İmpo, pazar payını arttırarak büyümeye devam ediyor

İzmir’de bulunan üretim tesisinde, dalgıç motor ve pompa sektöründe kapsamlı üretim yapan ve aynı zamanda 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren İMPO, yıllar içinde oluşan bilgi birikimi ve sektörde kazandığı ‘güvenilir marka’ imajı ile büyümeye devam ediyor.
4” ve 10” arasında 350’den fazla noril, döküm, paslanmaz dalgıç pompa modeli, 0.5 HP’den 250 HP’ye kadar dalgıç motorları ve hidrofor çeşitleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren İMPO, ayrıca opsiyonel üretim olanakları ile ihtiyaca özel üretim de yapıyor. Dalgıç motor ve pompa ürün grubunda gücünü ve profesyonelliğini kanıtlayan İMPO yeni ürün grupları olan Noril Fan ve Difüzörlü NCV Hidrofor Serilerinde ve Paslanmaz Fan ve Difüzörlü CV Hidrofor Serilerinde yüksek teknoloji kullanarak üretim gerçekleştiriyor.

Avrupa’dan Kuzey Afrika’ya uzanan ihracat ağı
İMPO Türkiye ve Türki Cumhuriyetler Bölge Satış Müdürü Engin Yağdereli, “Türkiye pazarının tamamını kapsayan satış organizasyonumuzla, pazar payımızı her geçen gün artırırken, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika öncelikli olmak üzere, ihracat faaliyetlerinde Franklin Elektric’in sunduğu global imkanlar ile ürünlerimizi tüm dünyaya ulaştırıyoruz” dedi.

Başarı faktörleri: Kalite, bulunabilirlik, servis, maliyet ve inovasyon
Engin Yağdereli, “İMPO olarak işimizi yaparken temel başarı faktörlerimiz olan kalite, bulunabilirlik, servis, uygun maliyet ve sürekli inovasyonu esas aldığımızı söyleyebiliriz” diye konuştu. Her şeyden önce, müşterilerine kaliteli ürün sağlamak için çalıştıklarının altını çizen Yağdereli, şunları dile getirdi: “Ürünlerimizi müşterilerimize, ihtiyaç duydukları zamanda ve yerde ulaştırmayı taahhüt ederken, teslimat sonrası tam destek ve kesintisiz iletişim ile her zaman müşterilerimizin en büyük destekçisiyiz.”

Yatırımlar hız kesmeden devam ediyor
Yeni teknolojileri kullanarak yeni ürünler, hizmetler ve süreçler geliştirmek için sürekli yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Engin Yağdereli, verdikleri her kararda maliyeti göz önüne aldıklarını ve tüm iş ortaklarının faydası için maliyeti kontrol etmeye çaba gösterdiklerini kaydetti.
Engin Yağdereli sözlerini şöyle noktaladı: “Uygulamalarımızı bu temel faktörlere göre gerçekleştirerek, müşterilerimize en iyi değeri sunmaya çalışıyoruz. 2021 yılında döviz bazında yüzde 25’lik büyüme sağladık, hedefimiz 2022 yılı için de büyümeyi sürdürmektir.”

Yorumlar (0)