banner565

banner472

banner458

banner457

İMZAPOS Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Meraş: “KOBİ’lerin 100 ülke ile ticaretini mümkün kılıyoruz”

Ödeme sistemleri alanında faaliyet yürüten İMZAPOS, yeni teknolojisi, ürün çeşitliliği ve kullanım kolaylığı ile sektörün öne gelen firmaları arasına girmek istiyor. 2023’te hem yeni teknolojilere hem de yurtdışına odaklanacaklarını söyleyen İMZAPOS Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Meraş, “Çalışmalarımız neticesinde sektörün önemli bir oyuncusu olacağımızı düşünüyorum” dedi.

HABER 01.01.2023, 00:01 01.03.2023, 16:51
29208
İMZAPOS Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Meraş: “KOBİ’lerin 100 ülke ile ticaretini mümkün kılıyoruz”

Ödeme sistemleri alanında faaliyet yürüten İMZAPOS, ödeme teknolojileri alanında 6 temel ürünüyle sektöre katkı sağlıyor. KOBİ ölçeğindeki işletmelere de destek verecek ürün ve çözümleri bulunduğunu açıklayan İMZAPOS Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Meraş, “Sanal POS hizmetlerimizi kapsayan B2B, B2C, C2C birlikte D2C iş modellerini kapsayan iş modellerimiz bulunuyor. Kurum içi ve kurum dışı sanal POS tabanlı ödeme geçidi sistemimizle KOBİ’lerimize destek vermekteyiz. Son teknolojik ürünlerimizi yakın zamanda yayına alıyoruz. Kurumsal ve bireysel cüzdan ile hizmet vermenin yanı sıra yurtiçi ile yurtdışı para transferini kapsayan hizmetlerimizle 100 ülkeye ticareti mümkün kılıyoruz” dedi.
Süreçte KOBİ’lerin işlemlerini yakından takip etmelerini sağlamak için İmza Bakiyem uygulamasını sunduklarını ve ürün ile tüm banka hareketlerinin tek bir ekranda müşteriye aktarabildiklerini dile getiren Meraş, şunları söyledi: “Fiziki ürünümüz olan BKMTechPos onaylı Android POS çözümü ile üye işyerlerine maliyet düşürme fırsatı tanıyoruz. Aynı zamanda özelleştirilmiş birçok teknolojiyi bir arada sunarak verimliliği arttırmaktayız. Son olarak gündemimizde BNPL, Prepaid Card içinde çalışmalarımız devam etmekte.”

İMZAPOS’un tercih edilme nedenleri arasında; basit kullanım, gelişmiş teknoloji ve birçok işlemin tek ekran üzerinden yürütülmesi geliyor.  Meraş, “Toplamda 6 ürünümüz ödeme sistemleri teknolojileri alanında yer alıyor. Tüm ürünlerimizi İMZAPAY çatısı altında topladık. İMZAPOS gateway yapımızla birleştirerek katma değerli servislerimizi oluşturduk. 2023’ün ilk çeyreğinde ürünlerimize 3 yeni teknolojik çözüm daha ekleyeceğiz. Yeni eklemeler aynı zamanda otonom bir sistemi oluşturacak. Böylece tek bir ekran üzerinden tüm ödeme sistemleri takip edilecek. Şu aşamada sistemin test çalışmaları sürdürülüyor. Çalışmalarımız neticesinde sektörün önemli bir oyuncusu olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

2023’te yeni teknolojilere ağırlık verilecek
Özkan Meraş, 2023’te ağırlıklı Ar-Ge çalışmalarına yoğunlaşacaklarını belirterek, “Yeni anlaşmalar sağlamış bulunuyoruz. Wallet ve Android POS ürünümüzün 2023 yılında gelişim, konumlandırma çalışması ağırlık kazanacak. 2023 yılında tamamen servis sağlayıcı hizmeti üzerinde bir kurgumuz mevcut olacak. Tek bir API Endpoint üzerinden 4 servisimizi yayınlayarak, QR teknolojilerimizi de müşterilerimize sunacağız. C2C alanındaki Cüzdan servisimizin aktif olması için de sayılı zamanımız kaldı” dedi.

İMZAPOS, 2025’te 9 ülkede faaliyet yürütecek
2023’ün ikinci çeyreği itibariyle yurtdışı operasyonlarına ağırlık vereceklerini duyuran Meraş, fiziki ofislerinin bulunduğu ülkelerde pazardan daha fazla pay almak için büyütmeye yoğunlaşacaklarını aktardı. ABD ofisinin bu süreçte öne geçeceğini öngören Meraş, şunları söyledi: “ABD’de 4 temel ürünümüzle olmak istiyoruz. 2023’ün Eylül ayında tamamen sahada olmak gayretimiz var. Bunun için global yeni markamız olan ‘4paydoor’ markamızın lansmanı için çalışmalarımıza Mart ayından itibaren başlayacağız. Hollanda, Almanya ofislerimiz bu süre içerisinde yazılım ihracatı yapmaya devam edecek. 2025 yılında 9 ülkeye hizmet veren bir kurum olarak hedeflerimize ulaşmış olacağız.” 

Yorumlar (0)