banner565

banner472

banner458

banner457

JForce, Dell Technologies ve TechData güçbirliği yaptı

BT sektöründe uzun yıllardır hizmet veren JForce, Dell Technologies ve TechData ile yollarını birleştirdi. Donanım konusunda

HABER 01.07.2021, 00:01 28.07.2021, 10:19
23162
JForce, Dell Technologies ve TechData güçbirliği yaptı

Dell Technologies’in Türkiye’deki amiral gemisi olmayı hedefleyen JForce’dan Satış ve Pazarlama Müdürü Kerem Eyigün ile konuştuk. JForce, iş ortaklarına güncel teknolojiler konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek, tüm bilişim ihtiyaçlarını tek kaynaktan karşılayabilmek amacıyla İstanbul’da, 2003’te kuruldu. Bünyesinde aktif olarak 100 kişi çalışan JForce, donanım, iletişim, güvenlik, yedekleme, iş sürekliliği konularında platform bağımsız anahtar teslim çözüm ve hizmetler sunuyor.

JForce’dan Satış ve Pazarlama Müdürü Kerem Eyigün, “400’den fazla kuruma fatura kesiyoruz. 2012’de Ankara’daki ofisimizi hizmete açarak burada bulunan iş ortaklarımıza hizmet vermeye başladık. Sahip olduğumuz sektörel birikimimizle banka, sigorta, kamu, üretim, sağlık, enerji, telekomünikasyon sektörlerinde faaliyetlerimizi sürdürmekle birlikte, sektör bağımsız orta katman yazılımlardaki uzmanlığımızla kurum içi ve kurumlar arası entegrasyon, akıllı iş süreçleri, nesnelerin interneti (loT) konularında da eğitim, danışmanlık uygulama ve anahtar teslim çözümler sunuyoruz” diyor.

Java teknolojileri konusunda Türkiye’nin öncü kurumlarından biri olarak, kurumların kendine özgü ihtiyaçları için katmadeğerli ve uçtan uca çözüm ve hizmetler sunduklarını söyleyen Eyigün, şu bilgileri veriyor: “Açık kaynak kodlu yazılımlar ve açık kaynak kodlu yazı dilleri ile uçtan uca proje hizmetini veriyoruz. Otomasyon, entegrasyon ve verinin anlamlandırılması (data) projelerinde; analiz, proje yönetimi, uygulama geliştirme ve canlıya alma olacak şekilde tüm süreci anahtar teslim projelendiriyoruz. Bu projeleri; agile, scrum ve waterfall metodolojilerine uygun biçimde iş ortağımızın tercihine yönelik olarak uyguluyoruz. Donanım çözümlerinin yanı sıra müşterilerimize kurulum, konfigürasyon ve sonrasında işletim destek hizmeti vermekteyiz.”

Dell Technologies ve JForce işbirliği başladı
Dell Technologies ile birlikte gerçekleştirdikleri ortaklığın sağlam temellere dayanacağını düşündüklerini kaydeden Eyigün, “Dell Technologies donanım ürünleri ile uçtan uça katmadeğerli çözümlerin tüm iş ortaklarımıza güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlayacağız.
Dell ürün ailesinin de donanım çözümleri anlamında amiral gemimiz olmasını istiyoruz. Uzun vadede iki güvenilir firmanın bir araya gelmesinin tüm sektörler tarafından olumlu olarak karşılanacağını düşünüyoruz. Bu iki büyük gücün birleşmesiyle daha çok kuruma ulaşmayı hedefliyoruz” diyor.

Dell Technologies Veri Merkezi Sistem Mühendisi Feyza Başaran:  “Genç ve dinamik bir ekiple gücümüze güç katmaktan mutluluk duyuyoruz. Bilişim dünyasında katmadeğerli uçtan uca çözüm ve hizmetler sunan JForce ile ülkemizde daha fazla kurumun ihtiyacını karşılayacağız.”

TechData Teknik Danışman Fatih Kandemir: “Güncel teknojiler konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri tüm bilişim sektörünün ihtiyacı. JForce’un uzman ve yetenekli ekibiyle birlikte gelecek yıllarda prestijli işlere imza atacağı konusunda inancımız tam

Yorumlar (0)
banner557