banner565

banner472

banner458

banner457

Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan: “Bulut ERP KOBİ’leri rekabette güçlendiriyor”

Bulut teknoloji ile geliştirilen Logo ERP servisleri, işletmelere önemli avantajlar kazandırmanın yanı sıra onları rekabette güçlendiriyor. Aylık veya yıllık abonelik yöntemi ile hızlıca kullanıma alınan bulut servisler, herhangi bir sistem veya kurulum yatırımı gerektirmeden güvenli bir şekilde bulut ortamında kullanıcılarla buluşuyor.

HABER 01.06.2023, 00:01 21.06.2023, 09:45
13780
Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan: “Bulut ERP KOBİ’leri rekabette güçlendiriyor”

Dijitalleşme; işletmelerin, özellikle de KOBİ’lerin verimliliği için hayati önem taşıyor. Yapılan araştırmalara göre kurumsal kaynak planlama sistemleri (ERP) kullanan KOBİ’lerin verimliliği, kullanmayanlardan ortalama 2,3 kat daha fazla. Bu oran dikkate alındığında işletmeler için dijital dönüşüm artık kaçınılmaz.
Dijital dönüşüm projelerinin başarılı olabilmesi için öncelikle şirket stratejilerine entegre şekilde hayata geçirilmeleri gerekiyor. İşletmeler bunun yalnızca bir teknoloji yatırımı olmadığını, iş yapış şekillerinin değişmesi, işin dijitalde yeniden kurgulanması anlamına geldiğini bilerek dönüşüme başlamalı. Bir yandan dijital dönüşüm kapasitesi artırılırken aynı zamanda buna paralel olarak yetenek dönüşümüne de yatırım yapılması gerekiyor.

“Tüm ihtiyaçlara uygun çözümlerimizle ERP sektörünün lideriyiz”
Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan, “Uzun yıllardır müşteri sayısı açısından ERP sektörünün liderliğini üstleniyoruz. Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılımları markası olarak sunduğumuz uçtan uca, güncel mevzuata uyumlu ve güvenli yazılım çözümleriyle işletmelerin iş süreçlerini kolaylaştırıyoruz. Farklı ihtiyaçlara uygun, verimliliği artıracak güvenilir on-prem ve bulut tabanlı ERP çözümlerimizle, 900’den fazla iş ortağımızla işletmelerin yanındayız. Logo ERP çözümleri, her ölçekten ve her sektörden işletmenin, iş birimlerinin ve süreçlerinin birbirlerine entegre olmasını; dolayısıyla etkin yönetim ve kontrol sağlıyor. Kurulan bu yapı işletmelere tüm süreçlerinde çeviklik kazandırıyor. Üretimden satın almaya, dış ticaretten satışa kadar tüm operasyonlarda görünürlük, tam denetim, uyum ve veri güvenilirliği sağlayan Logo ERP çözümleriyle daha fazla verimlilik ve müşteri memnuniyeti elde ediliyor” diyor.

“Her sektörden KOBİ’lere özel çözümler sunuyoruz”
Akın Sertcan, şirketlerin ihtiyaçlarını doğru belirlemeleri ve bu süreçteki çözüm ortaklarını doğru seçmelerinin en önemli konu olduğunu söylüyor: “Çözüm ortaklarının danışmanlık, veri güvenliği, destek hizmetleri gibi başlıklardaki deneyimi bu seçimde dikkat edilmesi gereken noktalar. Logo Yazılım olarak buradaki rolümüzü çift taraflı olarak görüyoruz. Birincisi işletmelerin yatırımlarında teknolojiye öncelik vermesi için yönlendirmelerde bulunmak ve firmaların teknolojiye uyum sağlaması. İkincisi ise danışmanlık. Bu noktada da Dijital Dönüşüm Hizmetleri iş birimimiz ile dijital süreçlerin şirketlerin hayatına girmesinde yönlendirici bir rol üstleniyoruz. Sunduğumuz ürünlerle ve hizmetlerle, süreçlerin anlatımıyla, şirketlere özel olarak doğru kurgulanan çalışmalarla onların işlerine verimlilik ve yatırım açısından katkılarda bulunuyoruz.”

Bulut ERP servislerimiz işletmeleri rekabette güçlendiriyor”
Akın Sertcan, “Bulut teknoloji ile geliştirdiğimiz ERP servisimiz, işletmelere önemli avantajlar kazandırmanın yanı sıra onları rekabette güçlendiriyor. ERP çözümleri, kolay kullanım ve kolay erişim imkânı ile artık bir servis olarak sunuluyor ve alınan hizmete her zaman her yerden ulaşılabiliyor. Bulut bilişim altyapımızla ERP sistemi sürekli güncel olarak kullanılabiliyor ve vakit alan versiyon geçişlerine gerek kalmıyor” diye konuşuyor. Sertcan, bu sayede işletmelerin gerekli değişikliklere ve yeniliklere kesintisiz şekilde anlık olarak uyum sağlayabildiğini anlatıyor: “Sunduğumuz bulut hizmeti kapsamında veriler korunuyor; kötü niyetli girişimlere karşı veri güvenliği sağlanıyor. Aynı zamanda işletmelerin performans ihtiyacına göre uyumlanabiliyor. Aylık veya yıllık abonelik yöntemi ile hızlıca kullanıma alınan bulut servisler, herhangi bir sistem veya kurulum yatırımı gerektirmeden bulut ortamında kullanıcılarla buluşuyor. Sunucu ve güvenlik maliyetlerinin Logo Yazılım tarafından karşılanması da işletmeler için bir başka avantaj olarak öne çıkıyor.”

Yorumlar (0)