banner565

banner472

Mükellef, attığı global adımlarla Cumhuriyetin 100. yılında ülkemize değer katmaya devam ediyor!

Girişimcilerin ve işletmelerin şirket kuruluşundan vergi süreçlerine kadar tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayan online platform Mükellef, Cumhuriyetin 100. yılında global açılımına hız verirken, yatırımlarını sürdürüyor. Başkentte teknoloji ofisi açan Mükellef, yıl sonuna kadar global müşteri sayısını 3 katına çıkarmayı ve global gelirlerinin toplam gelirler içerisindeki payını yüzde 50’nin üzerine taşımayı hedefliyor.

HABER 01.10.2023, 00:01 25.10.2023, 09:34
20719
Mükellef, attığı global adımlarla Cumhuriyetin 100. yılında ülkemize değer katmaya devam ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), İngiltere, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) ülkeleri olan Estonya, Hollanda, Almanya gibi geniş bir coğrafyaya ticaretini taşımak isteyen küçük ve orta büyüklükteki işletmelere, şirket kuruluşundan vergilendirmeye kadar olan süreçte ürün ve hizmetler sunan Mükellef, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da yatırımlarını sürdürüyor. Cumhuriyetin 100. yılında globalleşme yolculuğuna hız kazandıran Mükellef’in yılbaşına kıyasla global müşteri sayısı 2 katına çıkarken, global gelirleri de 3 kat arttı. Mükellef, 2023 yılını global müşteri sayısında 3 kat artışla tamamlamayı hedefliyor.

Geleceğe yatırım: Yeni ürün ve teknolojiler yolda
2019 yılından beri kullanıcılarının ihtiyaçlarını gözeterek şirket kurma ve yönetme süreçleri için inovatif çözümler sunduklarını vurgulayan Mükellef Kurucu Ortağı ve CEO’su Kenan Açıkelli, “Mükellef olarak 2022 yılında kurduğumuz Workhy markasıyla global hedeflerimize odaklanırken, yurt içinde yapılanmaya ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. İstanbul ve ABD’nin ardından Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’nin ilk özel teşebbüs teknoloji geliştirme merkezi olan Ankara TEKMER’de teknoloji ofisi açmak bizleri çok gururlandırıyor. Yeni ofisimizde yeni ürün ve teknolojiler geliştirmenin yanı sıra yazılım ekibimizi de genişleteceğiz” dedi.

Şirket yönetiminde sınırları ortadan kaldırıyor
Geliştirdikleri mobil uygulamaya ekledikleri yeni hizmetlerle şirket yönetiminde sınırları ortadan kaldırdıklarının altını çizen Açıkelli, “Uygulamaya eklediğimiz ön muhasebe ve finansal hizmetlerimiz sayesinde kullanıcılarımız, cep telefonlarından kolayca, ön muhasebe, gelir/gider takibi, tahsilat ve vergi beyanname görüntüleme, sanal kart oluşturma, Mükellef Kart ile Mükellef kullanıcıları arasında para transferi, çok sayıda üye iş yerinde avantajlı alışveriş gibi pek çok işlemi halihazırda gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, kullanıcılarımız yeni iş birliklerimiz sayesinde fatura finansmanından da yararlanabiliyor. Yakın zamanda farklı bankalardaki hesap hareketlerini tek yerden takip ederek fiş/fatura eşleştirme, sigorta-kasko hizmetleri, kredi karşılaştırma ve kredi başvuru işlemleri de yapılabilecek. Mükellef olarak işletmelerin işlerini her an ve her yerden kolayca yapabilecekleri hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yıl sonuna kadar global müşteri sayısını 3 katına çıkarmayı hedefliyor
Mükellef ve Workhy ile ABD, İngiltere ve Türkiye’de şirket kurmak isteyen Pakistan, Fas, Brezilya, Filipinler, Birleşik Arap Emirlikleri, Endonezya ve bazı Avrupa ülkelerindeki girişimcilere odaklandıklarına dikkat çeken Açıkelli, sözlerine şöyle devam etti: “2023 yılı sonuna kadar bizi tercih eden global müşterilerimizin sayısını 3 katına çıkarmayı ve global gelirlerimizin toplam gelirlerimiz içerisindeki payını yüzde 50’nin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar istihdamımızı yüzde 20 daha artıracağız. Bu yılı geçen yıla kıyasla gelir anlamında dört kat bir büyümeyle tamamlayacağımızı öngörüyoruz. 2024 yılında da hızlı büyümemizi sürdüreceğiz.”

Yorumlar (0)