banner565

banner472

banner458

banner457

NetBT, yapay zeka teknolojileriyle firmaların verimliliklerini artırıyor

ERP odaklı çözümleri ve ‘Açık Bankacılık’taki uzmanlıklarıyla şirketlerin dijital dönüşümüne katkı sağlayan NetBT, Ar-Ge ekibiyle müşteri ihtiyaçlarını yeni teknolojilerle buluşturuyor. NetBT Genel Müdürü Akar Selçik, yapay zeka teknolojileriyle firmaların verimliliklerini artırmasını sağladıklarını söylüyor.

HABER 01.05.2022, 00:01 25.05.2022, 09:09
22871
NetBT, yapay zeka teknolojileriyle firmaların verimliliklerini artırıyor

ERP odaklı çözümleriyle farklı sektörde yer alan kuruluşların dijital dönüşümüne katkı sağlamanın yanı sıra ‘Açık Bankacılık’ çözümlerinde online banka entegrasyonu yetkinliğiyle ön plana çıkan NetBT, 2012’den beri konusunda uzman Ar-Ge ekibiyle müşteri ihtiyaçlarını yeni teknolojilerle buluşturuyor.
Sektörel tecrübeleri sayesinde kurumsal bir firmanın işleyişini ve bu işleyişte verimliliği artırmak adına neler yapılması gerektiğini görebildiklerini söyleyen NetBT Genel Müdürü Akar Selçik, “Bunun bir sonucu olarak, yapay zeka teknolojileri ile firmaların verimliliklerini hangi noktada artırabileceğimizi iyi görüp, bununla ilgili ürünleşme stratejilerimizi oluşturuyoruz” diyor.
Bir Ar-Ge merkezi olmanın verdiği güçle yüksek mühendislik kazanımlarını finansal süreçlerle birleştiklerini kaydeden Akar Selçik, şunları söylüyor: “Yapay zeka ve derin öğrenmenin tüm algoritmalarını firmaların nakit projeksiyonlarında devreye alarak daha etkili kararlar almasına destek oluyoruz. Gelecekte daha da ön plana çıkacak olan finansal veriler ile nakit akışların oluşturulması ve raporlanması talepleri NetBT Yapay Zeka teknolojileri ile mümkün hale getireceğiz.”
Ar-Ge merkezlerine yaptıkları kaynak yatırımlarıyla blockchain, NFT vb. teknolojileri fintech çözümleriyle konumlandırdıklarını belirten Selçik, bu çözümleri firmaların ERP sistemleri ile entegre ederek daha fazla katmadeğer yaratmayı planladıklarını açıklıyor.
Selçik, ‘Açık Bankacılık’ ile ‘Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Tabanlı’ olmak üzere çözümlerini iki ana başlık altında topladıklarını kaydediyor.

“Açık Bankacılık’ta yeniliklere imza atmaya devam ediyoruz”
Selçik, ‘Açık Bankacılık’ta yeniliklere imza atmaya devam ettiklerini anlatıyor: Özellikle Pandemi dönemi ile beraber ıslak imza gerektiren banka ödeme talimatlarının ‘e-İmza’ ve ‘Mobil İmza’ entegrasyonları ile e-Ödeme sistemimizde yönetilebilmesi ofis dışından da ticari faaliyetlerin devamını kolaylaştırıyor. Ayrıca bu banka ödemelerinin ERP sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışması denkleştirme-muhasebeleştirme gibi akışları tamamen otomatize ediyor.
Güvenilir bir nakit yönetim hizmeti olarak tanımlanan Online DBS çözümümüzün API ortamları üzerinden sunulmaya başlanması kurumsal firmaların iş ortaklarıyla çalışma modellerini hızlı ve etkin kılıyor. Böylece bu sistemle DBS talimatlarını anlık olarak oluşturup iletmek, online limit ve risk takiplerini yapabilmek, talep akıbetlerini ve ödemeleri inceleyebilmek ve bunları ERP üzerinde muhasebeleştirebilmek önemli kazanımlar sağlıyor.
Sanal Pos Entegrasyonu çözümümüz, sanal pos operasyonlarının tek bir platform üzerinden yönetilebiliyor ve banka entegrasyonlarını bu yapı üzerinde konumlandırıyor. Kartlı işlemlerin komisyon ve taksit belirleme gibi önemli parametreleri bir tıkla yönetilebiliyor ve tüm tahsilatlar kullanıcı dostu arayüzler üzerinde bir tıkla takip etmeyi sağlıyor.
Fiziki ya da sanal pos ile yapılan işlemlerin gözlenebildiği ve raporlanabildiği Pos Mutabakat, kurumsal firmalara tüm kart işlemlerinin detaylarını takip etme olanağı veriyor. Böylelikle banka komisyonlarının ve valör tarihlerinin kontrolü gibi çok uzun zamanda sağlanabilecek banka mutabakatları artık tamamen sistemin otomatik kontrolüne bırakabiliyor.
Yapay Zeka ve Derin Öğrenme Tabanlı çözümümüz; Fatura İşleme Merkezi: Fatura İşleme Merkezi çözümümüz Derin Öğrenme teknolojisiyle kağıt faturaları veya e-mail ile gelen e-Arşiv faturaları otomatik dijitale aktararak SAP veya ERP sistemlerine iletiyor ve otomatik muhasebeleştirme yapıyor."
https://net-bt.com.tr

Yorumlar (0)
banner557