banner565

banner472

banner458

banner457

Robotik Süreç Otomasyonu ile İş Süreçleri Otomatikleşiyor

Dijitalleşmeyi hedefleyen kurumlara kaliteli ve güvenilir hizmetler sunan Türkiye İş Bankası bilgi teknolojileri iştiraki İşNet, UiPath Platinum Partner statüsündeki iş ortaklığı kapsamında Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) danışmanlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor.

HABER 01.12.2023, 00:01 19.12.2023, 11:59
14741
Robotik Süreç Otomasyonu ile İş Süreçleri Otomatikleşiyor

Operasyondan satışa, bilgi teknolojilerinden insan kaynaklarına kadar; yüksek hacimli, kural temelli, birbirinin tekrarı, öngörülebilen ve insan hatası olasılığı yüksek olan operasyonel süreçleri otomatize etmeye yarayan RPA, şirketlerin işgücü verimliliğini artırarak şirketlerin maliyetlerinin azaltılmasında önemli rol oynuyor. Yazılım robotlarına, çalışanların arayüz ile etkileşimi öğretilerek, zamandan ve işlem maliyetlerinden tasarruf edilmesi sağlanıyor. RPA ile mevcut uygulama ve sistemlerdeki rutin işlemler, 7/24 kesintisiz ve hatasız bir şekilde çalışırken; şirketler katma değerli işlere odaklanma imkanı buluyor.

İşNet, Sunduğu RPA Hizmeti ile İş Süreçlerinin Verimliliğini Artırıyor
İşNet, sunduğu RPA Danışmanlık Hizmeti ile şirketlerin RPA teknolojisini en iyi şekilde nasıl kullanacaklarını belirlemelerine yardımcı oluyor. İşNet’in alanında uzman RPA danışmanları, işletmelerin iş süreçlerini analiz ederek, RPA robotları için görevler tanımlama, kurulum ve bakım süreçlerinde destek veriyor.
RPA hizmeti alan şirketler iş süreçlerini daha verimli ve etkin hale getirirken, maliyetlerini en aza indirgeyerek rekabette bir adım öne geçiyor.
İşNet Ürün ve Yazılım Geliştirme Direktörü M. Erkut Balcı sundukları RPA Danışmanlık hizmetinin faydalarını şöyle özetliyor: “İşgücü verimliliğini artırmanın yanı sıra müşterilerimizin operasyonel süreçlerindeki hata oranlarını ve maliyetleri azaltarak rekabette onlara avantaj sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda misyonumuz, insan kaynağının daha doğru ve verimli kullanılmasına olanak tanıyan RPA hizmetimiz sayesinde kolay, güvenli, hızlı ve sorunsuz bir deneyim sunmaktır.”
RPA teknolojisinden yararlanan şirketlerde, çalışanlar; bilgi girişi, raporlama, dosya transferi gibi tekrarlayan işlerde yükünü hafifletirken, daha nitelikli işlere odaklanma imkanı yakalıyor.
Balcı; “Robot yazılım 7/24 çalıştığından, müşterilerimizin taleplerini günün her saati karşılayabiliyoruz. Zaman, maliyet, iş gücü ve süreç kalitesini bir bütün halinde mümkün kılan RPA teknolojisinden yararlanmak isteyenleri, detaylı bilgi almak üzere www.isnet.net.tr web sitemize, alanının uzmanlarıyla hemen iletişime geçmek üzere bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamlıyor.

Yorumlar (0)